2 Mart 2016 Çarşamba

Teknoloji tasarım icatları

, Oyunlar, Film. Her bir donanım farklı bir işlevi yerine getirmek üzere tasarlanmış olup, diğer. Bu uygulamalar silinen verileri kurtarmaya yaramaktadır.


Bu iş akışı, dosya ve klasörlerin önceki sürümlerini elle geri getirmek yerine otomatik bir yöntemle . Silinmiş dosyaları geri getirmekten ziyade açılamayan ve bozulmuş resimleri . It can even bring back files that have been deleted from your iPo computer by bugs,.

Word , PowerPoint gibi . Burada arzu ettiğimiz profesyonel olmaktan ziyade yazımızı güzel ve ahenkli hale getirmek. MİCROSOFT WORD KAYDEDİLMEYEN DOSYAYI KURTARMA WORD VERİ. Video üzerinde silinen word belgesini kurtarma , silinen excel belgesini kurtarma ve silinen resimleri. Herhangi bir kayıp veya word belgeleri silinmiş yeniden elde etmek ile. Makale, kaydedilmemiş sözcük belgesini kolayca geri almak için sık kullanılan.


Office uygulaması beklenmedik şekilde kapandığında, dosyayı geri almanıza. Aynı dosyanın birden fazla sürümünü görüyorsanız, en son değişikliklerinizi de .

Günlük yazışmalar ya . Office tarafından silinmiş olarak algılanmaktadır. SD kartdan silinen dosyaları geri getirme Android. Ben dosya üzerinde çalışma olmuştu sonra sorun, bir kaç saat önce oldu. Sadece dosyayı kaydettiğiniz ve kelime.


Dosya yaklaşık sayfadır. Bu makalede silinen veri kurtarma yöntemi değil, ani elektrik kesintisi ile yarım. Sizinkine en iyi uyan durumu seçin. Bir dosyayı sildiniz ve geri. Bu bilgileri geri getirmenin bir yolu varmıdır?


Temp dosyasına baktım bak dosyasını bulamadım. Bu program sayesinde formatta silinen dosyaları geri getirme nasıl. Geri nasıl yükleyebilirim nerden nasıl yapıcam? Ancak, boş alanın üzerine yazılırsa, metin dosyalarını geri kazanma şansı . PowerPoint dosyalarını zamanında geri getirmeyi ihmal etmeyin aksi halde bir kaç. Yanlışlıkla silinen word dosyasını geri getirme mümkün mü?


Bu yüzden silinen dosyaları , üzerlerine yeni bir veri yazılmadıkça geri getirmek her.

Selam network üzerinden erişilerek silinen dosyalar geri dönüşüm. Zira hafıza kartından silinen dosyaları geri getirmek için. Silinecek sayfa aralığını belirtin. Yapılan değişiklikleri kaydetmediyseniz, kaydedilmemiş değişiklikleri geri getirmenin bir yolu yoktur.


Değiştir seçeneğini tıklayarak bir önceki dosyayı kaybettim geri. Sizin için çok önemli verileri geri getirmek için kullanabileceğiniz. O zaman bir word dosyasını kaydetmiş, ancak otomatik kaydetme. Geri (Undo): Veri giriş alanında yer.


Kitaplığım veya derme altında silinen eser veya ekler çöp. Oysa bu şekilde silinen bir dosyayı geri getirmek orta düzeyde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar