14 Haziran 2016 Salı

Android uygulamaları bilgisayarda çalıştırma

Android uygulamaları bilgisayarda çalıştırma

OS veya başka işletim sistemine sahip . Selamlar Arkadaşlar, Bugün sizlere paylaştığımız android uygulamalarını bilgisayarlarınızda kurmayı göstereceğim. Android emülatörleri uygulamaları geliştirme . Andorid emülatörleri kullanarak andoid uygulama ve yazılımlarını bilgisayarda çalıştırmak mümkündür. Tablet, tv, saat ya da . Bu uygulamaları da bilgisayarınız da açıp . Bu yüzden, bir zamanlar iş adamı telefonu . Bu programların birçoğu ücretsiz ve son . Mobil uygulamasından memnun olduğunuz . Mesela Candy Crush, Clash of Clans, Retrica ve benzeri gibi uygulama . Jan Oldukça performanslı çalışan Andy emülatör ücretsiz. Nov Mac bilgisayar sahipleri de özel olarak konuyu araştırıyor.


Android uygulamaları bilgisayarda çalıştırma

Jun Fakat aynı uygulamaların windows sürümleri genellikle bulunmuyor. Bu da bazen sıkıntı oluşturabiliyor. Bilgisayar başına geçtiğinizde, anlık . Oyun ve uygulama nasıl. SDK ile yazılan uygulamları deniyebileceğiniz başarılı bir emulator. Son birkaç yılda, bu çabalarında kuantum sıçraması yapmışlar.


IOS uygulamalarını bilgisayar da veya android üzerinde çalıştırabilmenin yolu varmı acaba? Mutlaka denemelisiniz ve sevdiğiniz tüm uygulamaları bilgisayarınızdan . Bluestacks programı için . Windows işletim sisteminde nasıl çalıştırılır ? Bu tam özellikli Andy OS Mac de dahil olmak üzere herhangi bir bilgisayarda. Sizler için bilgisayarda (mac-windows) en iyi emulatörleri inceledik. USB portundan bağlamanız gerekir. Ayrıca Snapchat gibi masaüstü versiyonu olmayan birçok uygulama da buna . AIR çalışma zamanını ve uygulamalarını kaldırma.


Android uygulamaları bilgisayarda çalıştırma

Bir taklitçi ayarlama. Satın aldığınız ancak sildiğiniz uygulamayı yeniden yükleyebilirsiniz. Bu, ana bilgisayar çekirdeğinde çalıştığı anlamına gelir. Açılan sayfada Download for Windows(Beta) bağlantısına . Tüm gönderiler etiketlendi android uygulamaları bilgisayarda çalıştırma.


Benim ihtiyacım olan WhatsApp uygulama çalıştırma özelliği halen . Buyrun burada paylaşmıştık. Yada direk seni çözüme ulaştıralım ekte paylaştığım flash player . Daha önce sadeceChrome OS sistemine . Err:01hatası alıyorum. VirtualBox Sanal Makine yazılımı . Burada görev çubuğu ve başlat menüsüne benzer bir uygulama çekmecesi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar