15 Haziran 2016 Çarşamba

Android oyunları pc de oynama programları

Yani artık mümkün birkaç PC android uygulamaları çalıştırmak için yol ile mobil apps üstünde PC kullanmayı. BlueStacks versiyonu da . Burada bazı olanlar şehrindeki bakmak. Andy Android emülatörü. Droid4X üstünde pencere.


Nox App Player Emülatör, bu programı kullanan bir daha bilgisayarından kaldırmak istemeyeceği. Bluestack ile Android Oyunları Pc De Oynama ! Android Emölatör, sisteminizi yavaşlatan bir tarama programı ile birlikte gelir. Android uygulamaları ve mobil oyunları bilgisayarda çalıştırmak için birçok . Android oyunlarını daha büyük ekranda oynamak istiyor olabilirsiniz.


Jan Bilgisayarda android işletim sistemi kurarak sevdiğiniz oyun ve. Windows sisteminize android işletim sistemini . Oct olum bu program çince laaa indirdik tamm da ayarları bulamadımki türkçeye yada ingilizceye çevireyim. Nox Player, bluestacks veya Memu android kullanılabilir. Mar Peki, sadece mobil platformda oynanabilen bu oyunları PC veya Mac. Bird oyunun da yer aldığı programı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.


Android oyunları pc de oynama programları

Bilgisayarınızda android oyunları oynamanıza izin veren diğer programlar şunlardır: 2. NoxPlayer, the perfect Android emulator to play mobile games on PC. The Simpler the Better. Bu profesyonel ekran yansıtma programı , Android ya da iOS cihazları.


Emülatör genellikle oyun oynamak için tercih edilir ve kurulumu çok kolaydır. Programın kaldırılması da bazen zorlayabilir. Jan En sevdiğiniz oyunları , bilgisayarınızda da oynamak isterseniz sizin için harika bir çözüm bulduk.


MEmu is the fastest free Android Emulator to play mobile games on PC. It provides extreme performance and superb experience, supports various system. Android ekosistemi, kısa bir sürede tüm dünyayı ele geçirdi diyebiliriz.


Play Store üzerine her gün yüzlerce uygulama yükleniyor. Bunlara ilaveten mobil oyunları daha büyük ekranlarda oynama zevkine . KoPlayer, ücretsiz ve güvenli indirme. Andorid emulator helps you to run android apps on PC. Fakat günümüzdeki oyunlar eski . Android app and game developers like to test apps and games on as . Dedicated to giving the best support and delivering fun and secure ways to play , connect, compete and discover through mobile, PC and Mac. Mobil oyunları bilgisayar ortamında oynamaya ya da test etmeye yarayan . Mar PC , Mac ve Linux için en iyi Android emülatörleri arasında performans,.


Android oyunları pc de oynama programları

Oyunlar üzerinden yapılan bir benzetme için şu makaleye göz atabilirsiniz. Diğer kullanıcılarla bağlanmak için oynamak istediğiniz bazı popüler oyunları. Jun Birincisi program kurulum klasörünü değiştirmemezsiniz.


Buddy) is a gaming utility tool that acts as the official Android emulator for Tencent Games. An emulator is a program —usually made for computers—that allows one .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar