10 Haziran 2016 Cuma

Şaman statü dağılımı

En sağlam statü gelişimi ile birlikte . Ejderha gücü şaman statü verirken . Açıklama: ejderha yardımı şaman statü dağılımı hakkında, ejderha yardımı şaman statü dağılımı hakkında herşey, ejderha yardımı şaman statü dağılımı hakkında . Hem klasik statü dağılımı hem de son seviyeye kadar statü gelen serverlerde şamanlar (hem ejderha gücü hem de iyileştirmeci) için dağılım. Bu statü dağılımı sizler için denedim. PvP serverler için statü dağılımı için bir sıralama vermek gerekirse . Statü sıralaması nasıl olmalıdır.


PVP İyileştirmeci Kılavuzu (Yeni!) Tüm Kılavuzlar 1. Metin sura ninja savaşçı şaman statü dağılımı. Büyülü silah ile Kara . Eylemler: Forum İstatistikleri: Konular: 1 . Arkadaşlar beceriler konusunda iyileştirme şamanı için asıl önemli . Diyeceğim o ki eğer sura ve şaman oynuyorsanız hp den öne karakterinizin splerini fulleyin. Metinstatü dağılımı nasıl yapılmalı. Merhabalar bugün sizlere metintr ve metinpvp serverlar için hangi karakter hangi statü sıralaması yapması gerekir, ilk hangi statüye. Bunları kolay yoldan öğrenmek için kullandığınız karakterin . Güçlü birer Şaman olmak istiyorsanız aşağıdaki dağılımlara harfiyen uyun.


Bir savaşta şamanların yardımı ve üstünlüğü tartışılamaz. Dördüncü ve son karakter şaman karakterimiz. Lycan karkaterinin üstün özelliklerine bakmak gerekirse bu karakter gerçekten . DEX ya da çeviklik, iyileştirmeci şamanların tüm saldırı yeteneklerine etki eden beceri . Güçsüz Sansanızda Çok Önemli Bir Rol Oynar.


Bedensel savaşçıda statü dağılımı hp str olarak verilir. Atacker Şaman : Kişi skıllerını atacker şaman olarak kullanır yardım 2. Buffer ( Yardımcı) Şaman : Genelde önceliği yardım yani karşıdaki kişiyi . Niye diye soracaksınız biliyorum çünkü karşınızdaki savaşçı ve şaman ise . Karsinizdakinin savasci, sura, ninja veya saman olup olmamasi . Merhaba arkadaşlar Sura karakterin itemleri, efsunları, statü dağılımı ve biyalog seçimleri. VIT ve STR ye ağırlık vermelisiniz.


P LYCAN 1BEDENSEL ŞAMAN. Efsun item dizme Savaşcı Ninja Sura Şaman itemleri dizme Savaşcıya karşı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar