18 Mart 2016 Cuma

Metin2 ninja statü

Statü Dağılımı Oyunlarda Skillere Göre Yapıyorlar Fakat Bunu Orantılamazsanız Sağlam Olamazsınız. Açıklama: sağlam okçu ninja statüleri hakkında, sağlam okçu ninja statüleri hakkında herşey, sağlam okçu ninja . Fakat yeni sınırların 1ve 2olarak yükseltilmesinden dolayı kimi serverlerde son . Beceri ve düz vuruşlar için en sağlam statü dağılımı okçu . Pvp de ve metintr de statü gelişimi nasıl olmalıdır. Bu Pin, metin tarafından keşfedildi.


Metin2 ninja statü

Lycan statüsü içgüdü lycan statüsü ile kasılmalık ve wslik statü dağılımı . DEX ve VIT 90lanınca STR yapılmalı ve INT ile tüm statüler dağıtılmış olmalıdır. Sep METİN NİNJA STATÜ DAĞILIMI DEX-VIT-STR-INTOlmalıdır METİN NİNJA İTEM SEÇİMİ. Zırh = Siyah Rüzgar Takımı Silah = Ejderha . Ninja Okcu Efsunları. En sağlam ninja : okçu ve bıçakcı için gelişim ve . Arkadaşlar statülerde problemim oluyor dex(savunma) 68 . Feb Merhabalar bugün sizlere metintr ve metinpvp serverlar için hangi karakter hangi statü sıralaması yapması gerekir, ilk hangi statüye.


Jul Sevdiğim karakterlerden bıçakçı ninjalar bana göe şu zamanın en iyi çarlarıdır diyebilirim. Düz vuruşları oldukça seridir skil vuruşlarıda oldukça . METİNTR ESTERGON 55LEVEL LONCAYA NASIL SOPA ATILIR. May metinninja bıçakcı statüleri , ninja bıçakcı rehberi size tüm bilgileri sunmaktayız. Jul Şimdi biliyorsunuz ki statü ayarlaması bir karakter için en önemli etkenlerden birisi. Her açılan NİNJA karakteri yukarıdaki gibi standart statu puanıyla başlar.


Metin2 ninja statü

Jan İlgili Aramalar:ninja klavuz,ninja klavuzu,ninja efsunları, metinninja. Geçit biletini almak için metinep e ihtiyacımız olacaktır. Böyle yaparsanız, uzak dövüş . LVL ÇİFT TÜY ORT SAĞLAM STATÜ NİNJA VE . Jan Bıçakçı ninja efsunları konumuzda bıçakçı ninjalar hangi itemleri kullanmalı ve efsunları nasıl olmalı öğreneceksiniz. Bildiğiniz üzere bıçakçı . Jan Okçu ninja efsunları konumuzda metinpvp okçu karakteri hangi itemleri kullanmalı ve efsunları nasıl olmalı öğreneceksiniz. Karsinizdakinin savasci, sura, ninja veya saman olup olmamasi onemli degil, yeter ki.


Bunu gerek itemlarla gerek statü dagilimiyla gerekse skillerle bir sekilde egale . Bedensel ve zihinsel savaşçı statü dağılımı farklıdır. Ancak diğer karakterlerin yani bıçakçı ninja ile okçu . GENEL ANLAMDA bir ninja klauzu hazırladım umarım yararınıza o. VIT(Vitality =Yaşam Puanı): Her karakter için önemli olan bir statü. Ancak güzel efsunlanmış bir ninja tüm bunların üstesinden gelebilir.


Metinhakkında paylaşımlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar