15 Mart 2016 Salı

Ekran video cekme

Vov Screen Recorder, tüm bilgisayar ekranını kolayca kaydetmek ve MKV videosunu masaüstüne oluşturmak için kullanabileceğiniz kullanışlı ve basit bir . Bizim ekran kayıt programı hoşgeldiniz. Mobil ekranınızı sorunsuz ve istikrarlı, gerçek canlı seslerinize kaydetmenize yardımcı olacak bir ekran video ve ses kayıt . Android cihazlarda ekran videosu. Bandicam, windows için bilgisayar ekranınızda herhangi bir şeyi yüksek kaliteli video olarak yakalayabilen hafif bir ekran kaydedicisidir.

Sorunsuz şekilde uygulama ve oyun, video öğreticiler, webinarlar, canlı yayınlar, Skype aramaları ve daha fazlasını kaydedin. Fotoğraf ve video çekme. Ekranı , sesli ve webcamle . Jan En iyi ekran videosu çekme programları kullanım amacınıza göre farklılık gösterebilir. Belirli şartlara göre de bu durum değişebilir.


Sadece tek tıkla, dilediğiniz türde video yaratabilirsiniz: öğretici, ders veya komi videolar. Apr Böylece ek bir uygulamaya gerek duyulmadan ekran kaydı gerçekleştirilebiliyor.

Jul Halihazırda Windows ile Windows 8. Jun Günümüzde çoğu insan video kaydetme işleriyle uğraşmaktadır. ShadowPlay ayrıca donanım hızlandırmalıdır, başka bir deyişle video. Sizlere de video çekmek isterseniz bu yazımızı okumaya devam edin.


Windows 1 içerisinde gelen yerleşik Microsoft aplikasyonları ekran videosu çekme özelliğine nihayet. Cihazınızın ekranında olanların bir videosunu çekmek için ekran kaydetme özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik faydalıdır, örneğin, öğretici videolar oluşturmak . Telefon video cekme programi ekran kaydedici ekran görüntüsü video çekme için. Normalde beğendiğimiz fotoğrafların . Bu soruya cevabı hazırladığımız videoda bulabilirsiniz.


Varsa nasıl yapicam açıklayabilmek . FlipControlCenter isimli tweaki yükleyin. Bunun içinde ekran kaydetme özelliği geliyor. Ben kullanıyorum sürekli.


Dec Mobizen: Mobizen adlı uygulamamız ekran videosu kaydetme özelliği yanı sıra.

Shou : Sadece video çekme özelliği değil canlı yayın yapma . Buna göre piyasada çok sayıda . Mar iOS cihazınızın ekran videosunu kaydetmek bu kadar basit. Mac Püf noktaları bölümünde bu yayınımızı Mac os x ekran videosu çekme konusuna ayırdık. Macbookta Programsız screen video capture yapılabildiğini biliyor . HD çözünürlükte Fps video kaydı imkanı sunan Mobizen Screen. Camtasia Studio, kullanımı kolay ve güçlü bir ekran videosu çekme ve düzenleme yazılımıdır.


Xbox One konsolunuzda oyun kliplerini ve ekran görüntülerini nasıl alacağınızı, kaydedeceğinizi ve yöneteceğinizi öğrenin. Yazımızda oyun ve günlük işlerinizde kullanabileceğiniz ekran videosu çekme programlarını olumlu ve olumsuz özelliklerine göre sıraladık. Sizin için en uygun. Video : Oyun klipleri kaydetme . Jan Windows ile birlikte gelen sayısız nimetten biriside programsız ekran videosu kaydedebilme.


Hani o görmüş olduğunuz oyun videoları . Jul Ücretsiz olarak ekran videosu çekmek isteyen kişiler için bir çok yazılım bulunmaktadır. Bu programlar kullanım açısından basit ve ücretsizdir. Elefon video cekme programi ekran kaydedici ile her şey mümkün olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar