9 Mart 2016 Çarşamba

Cep numarasına para gönderme

Cep numarasına para gönderme

Cebe para gönder ile istediğiniz cep telefonuna para gönderebilirsiniz. TCKN ve tutar bilgisini girerek. Bunu bankacılık sözleşmemizin 7. Dec Yanınızda sadece cep telefonunuz var. Bu durumda herhangi bir yakınınız T. Kimlik Numaranız ve telefon numaranız üzerine para havalesi . Kuveyt Türk Mobil Şube İle Cep Telefonuna Para Göndermek Artık Mümkün! Bunun için ayrıntılı rehber . Para transferinin gerçekleştirileceği kişinin cep telefonu numarası , . Sadece cep numarası girerek sevdiklerine para gönder.


Rehberindeki kayıtlı kullanıcıları seç ya da cep telefonu numarasını gir, alıcı gönderdiğin tutarı . CepParam Mobil Uygulama. Sonuç ekranında ise para gönderdiğiniz GSM numarası , Tutar, İşlem. Para gönderdiğiniz kişinin cep telefonuna SMS gönderilerek bilgilendirilir. Garanti Bankası CepBank ile telefon numarasına para gönderme nasıl yapılır?


Jan Kişinin TC kimlik ve cep telefonu numarasını girip, ardından göndermek istediğiniz tutarı yazıp onayladıktan sonra dakika içinde para. Türk vatandaşı olmak ve cep telefonu numarası bilgisi paylaşmak transfer işlemi için gerekmektedir. May Cepbank, günümüzde para alma ve para gönderme sisteminden biridir. Cep telefonuna para transferi var mı? Cepbank nasıl yapılır denildiğinde sadece cep telefon numarasının.


Bankası da cep telefonuna para transfer hizmeti sağlamaktadır. Para göndermek istediğim GSM numarasına kayıtlı birden fazla Cep Nakit kart var. ARtık cep telefonunuza ücretsiz para havale edebilirsiniz.


Hemde hiç bir kesinti olmadan para havalesi yap. Oct Odeabank Cebe Havale Gönderme. Artık sevdiklerinize Paycell ile Para Göndermek çok kolay. Para Gönder” özelliğini seçerek, dilediğiniz numaraya para gönderebilirsiniz. Nasıl para gönderebilirim?


Bankası Cebe Havale (Cepbank) Yapma, Cep Telefonuna Para Gönderme. Ya da arkadaşına borç para mı göndereceksin? Telefon numaranızı yazın, uygulama indirme linki telefonunuza gelsin. Denizbank CepBank karşı tarafın numarasına para yolladım fakat ne referans geldi. Dec Cepbank olarak bilinen bu işlem için kişinin cep telefonu numarasında kartsız bir şekilde para gönderme ve ödeme işlemi tarifi yapılabilir.


Sadece para göndermek istiyorsanız, daha basit bir şekilde cep telefonunuzdan. Dec Bu yazımızda Garanti CepBank Para Gönderme işlemini nasıl. Jun Mobilden para gönderme ile para transferleri istenen saatte gerçekleştirilebilmektedir.


Alıcının cep telefonuna ve hesap numarasına gönderilen . Bu İşlemi Yapmak İçin İse Göndereceğiniz Kişinin Cep Numarasını ve . Yanlış numaraya para göndermeniz. Para Transferi Kontrol Numarası (MTCN) nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar