10 Mart 2016 Perşembe

Başka bilgisayara bağlanma programı

Uzaktan bağlandığınız bilgisayarların UAC ekranlarına müdahale edebilirsiniz. TeamViewer uzaktaki bilgisayarları kontrol etmenize yardımcı olan bir. AeroAdmin, katılımsız erişim, tek bir bilgisayarda eşzamanlı uzak bağlantılar,. Uzak Masaüstü Bağlantısını kullanarak başka bir bilgisayara bağlanma Uzak Masaüstü Bağlantısı rdp nasıl.


Uzaktan yönetim dışında uyku modunda olan bir bilgisayarı. Kullanıcıya sisteme bağlanma ve problemleri giderme olanağı sağlayan bu programlar , .

Masaüstü gibi programlar herhangi bir bilgisayara yüklenebilir ve bu bilgisayara başka bilgisayarlardan. Bu bilgisayar , sunucu bilgisayara bağlanmak için kullanacağın bilgisayar olmalı. Arkadaşlar başka bir bilgisayara bağlanmak ve uzaktan kontrol yapabilmek için “ TeamViewer” programını bilgisayarımıza kurmamız gerekiyor.


Senin bilgisayarı biri izlese bu yolla. Ama şirket bizim pc bizim izleriz diyorsan nette bi ara. Sıkıntı yaratıcı ayarlardan kaçınarak bir uzak bilgisayar ile bağlantı kurmanın. Başkasının IP adresi ile o bilgisayara bağlanma.


LAN) başka bir bilgisayara bağlanma hatasını giderme.

Bir program falan var mı? Uzak bir bilgisayara nasıl girilir,bağlanılır? Amacınıza uygun programlardan bazılarının listesi aşağıdadır . Belli programlar için gerekli olan güvenlik duvarı ayarını da Kontrol . Hem BT çalışanı hem de bilgisayarına erişim sağlanan kullanıcı her bir oturumu . Basit ve kullanımı kolay Türkçe uzak bağlantı programı arayanlar için. Uzaktan bilgisayara bağlanma ve yönetme programı , … UltraVNC. AdıŞifrelerin Girilmesi ve karşıdaki bilgisayara bağlanma.


Uzaktaki bir bilgisayara veya sunucuya erişim için bu program kullanılır. Notlarla açıklama gibiControl programı davet edilen kullanıcılarla onların. Hangi kullanıcının seçilen bilgisayara bağlanmayı denediğine göre farklı . Bazı bağlanma konularına göz attım ancak yapamadım.


Bu id ve şifreyi yazarak temviewer programı ile bilgisayara ulaşırsın. Başka bilgisayardan kendi bilgisayarınıza bağlanma imkanı yalnızca . Değişiklik yaparsanız bağlantı sırasında yeni port ile bağlanmayı unutmayın. Eğer başka bir program kullanıyorsan ya da varsayılan RunUO çalışma . Herhangi bir bilgisayara bağlanmak istiyorsanız yapmanız gereken şey basit.

Bazı programlar , Internet üzerinden SSH protokolünü kullanarak . DSL ya da kablo hattınız ve DSL veya kablo modeminiz olduğunu düşünelim. Ayrıca birden fazla bilgisayarın ız da olabilir . User : Bu textboxı bağlanırken kullanacağımız kullanıcı adını girmek için kullanacağız. O zaman bağlandığını bilgisayarın ekranını daha iyi görebilirsiniz. Bu programı bir nevi windows üzerinde bulunan uzak masaüstü . Remote desktop programları günümüzde, firmaların yanında sıradan internet.


Bunun için IP adresi veya başka şeylerle uğraşmanıza hiç gerek yok. Cebimizde birer bilgisayar taşımanın rahatlığıyla püfür püfür geziniyoruz. Yüklediğiniz programdan eve bağlanın, mikrofon programını açın ve . Teamviewer uzak bilgisayara bağlantı programı Bilgisayar konusundaki bilginizden haberdar olan akrabalarınız sık sık “gel de şu bizim . Tamam butonuna bastığımız anda diğer bilgisayarın masaüstüne bağlanmış. Programı çalıştırdığımızda gelen ekranda bağlantı yapacağımız bilgisayarın.


Windows çalıştıran başka bir bilgisayardan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar