28 Mart 2016 Pazartesi

Android yararlı uygulamalar

Birbirinden farklı en iyi ücretsiz uygulamalar sizlere hangi özellikleri getiriyor. Kriterleri giderek netleşen ve eskiye . Jul Yüzlerce kategoride birbirinden ilginç uygulamalar bulabilmek mümkün. Bunları kesin telefonunuza indirin!


Genellikle yeni bir telefon alıp açtığınızda yapacağınız ilk şey kurulumu gerçekleştirip içine gerekli gereksiz bir sürü uygulama yüklemek oluyor.

Sizin için popüler uygulamaları da içeren uzun soluklu bir liste . Anti Malware uygulamaları nelerdir? En iyi Anti-Malware uygulamları hangileridir ? Aşağıda birkaç tavsiyemizi sıralayacağız. Oct Bugün, benim kullandığım ve gündelik işleri kolaylaştırdığını düşündüğüm mobil uygulamaları sizlere sunacağım.


Alışkanlıklardan genel . Android için anti-malware uygulamaları nelerdir? Sağlıklı kalmak için hangi tür aktiviteyi ne kadar yapmanız gerektiğini bilmek zordur.

HTC Sensation XE veya Samsung Galaxy S II gibi cepler ise hareket . Mobil kitaplıklardan hesap makinelerine, . Böylelikle daha hızlı arama, daha yararlı uygulama ve içerik önerileri gibi daha fazla kişiselleştirilmiş deneyim elde edebilirsiniz. Yazımızda tıp öğrencileri için en iyi uygulama ve ayrıntılara yer verdik! Dec Herkesin cebinde bulunması gereken bir uygulama olduğuna eminiz. Sep Herkese merhabalar! Bugün sizlere SEO konusunda yararlı mobil uygulamaları tanıtacağız.


Hızla gelişen ve milyarları aşan mobil cihazlardan . Artık hemen hemen hepimizin hayatına giren akıllı telefonlar, günlük hayatımızı kolaylaştıran binlerce uygulama ile birçok farklı alanda çeşitli olanaklar sağlıyor. Kullandığınız Akıllı Cihazda işinize en çok yarayacak belki de arayıp . Bu uygulamalar muhakkak sende de olmalı! Bu yazımızda sizlere . Strings Akort:Gitarınızı akort edebilmenize yarar.


Navigasyon uygulamaları sayesinde tatil yolculuklarınızda ve şehir içinde . Jan Sizin de denediğiniz ve memnun kaldığınız uygulamalar varsa yorum olarak. Apr İnşaat sektörünün internetteki bilgi kaynağı olan ve yaklaşık 400. Eğer bir akıllı telefonunuz varsa çok sayıda mobil uygulamaya ve internet bağlantısına ihtiyacınız var.

Instagram ile bağlantı . Yabancı dil öğrenmek için en iyi mobil uygulamalar. Bu listemizde kullanabileceğiniz en iyi not alma uygulamalarına yer verdik. Kişisel diyet asistanınız olarak işlev gören diyet uygulamaları çeşitlilik gösteriyor olsa. Jan Konumuzda android işletim sisteminde kullanılabilecek ve bazısı mağazada paralı uygulamalara yer vereceğiz. Beğenmeniz en büyük . Oct Telefonunuzda yüklü olarak gelen kamera uygulaması muhtemelen oldukça iyi, ancak bu geliştirilemeyeceği anlamına gelmiyor.


Apr Lucky Patcher şüphesiz rootlu android telefonlar için en iyi uygulamalardan biridir. Uygulamalar arası geçiş, aktif olan uygulamayı kapama gibi özellikler sunan bu yeniliğe. Ancak neler yapabilirsiniz bilmiyorsunuz.


Nov Kilo verme sürecinde sizlere destek olacak bazı mobil uygulama tavsiyelerimiz. Mar Akıllı telefonlar sayesindeyse uygulamalar üzerinden kolay bir şekilde. Jul Sağlıklı yaşam mobil uygulamaları ile beslenme düzeni oluşturma, sportif aktivitelere. May Takvim uygulamaları , özellikle mobil yaşam tarzına sahip iş.


HappyMod gerçekten yararlı bir araçtır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar