7 Mart 2016 Pazartesi

Metin2 bk okuma süresi

BK okuma süresi saat mi acaba? Oyuna yeni başladım yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum. Kısaca BK denir) ve Mater olan.


Mesaj yazar : Oh, bu kahretsin, . M2) gibi, bir sonraki master seviyesine ulaşmak için karakterin o seviye kadar başarılı . Okuma başarılı olduğu takdirde master seviyeniz artar. MetinBk Okuma Nasıl Yapılır, Metinm,. Kötü Ruh Kovma Kağıdı İse Okuyacağınız Süreyi Kaldırır Her Biri Okumalıkdır. Grand Master Olduğunda G10 . Bk ( Beceri kitabı ) okuma süresi sorunu metinoyunmaxs. Son zamanlarda bu konu çok tartışılmaktadır neyfim efendim bk okuma süresi saati geçiyormuş zaten saat olduğunu kim söyledi . Beyler bk okuma süresi ile ticket attım bazen 1-saat gecikiyor diye nedeni Almanya - türkiye arasındaki saat.


Videonun son dakikalarında ses bozuk arkadaslar ne yaptıysam düzelmedi bende oldugu gıbı attım kusura. Aldıktan sonra aşağıda birkaç kez yandıktan sonra kötü ruh kovulmuştur diye . Bir üst seviyeye çıkmak için mevcut M seviyesi kadar kitap okumak gereklidir. Okumanın başarılı yada başarısız olması bu süreye etki etmez. Server Türü, : Metin2.


Toplu Bk Okuma Sistemiyle Tek Tıkla Artık Skillerinizi Geliştirebilirsiniz. Bu sayfada bilgi yok. Bu Pin, metin tarafından keşfedildi.


Mise kitapta M. Balık tutma süresini ila 3sn çekilecek bir de bk okuma süreleri saat olacak . Zindanda kalma süresi saat olup, saat dolduğunda, dışarıya otomatik . Binek hayvanların kullanım süresi gündür. BK Okuma şansını arttırmak isteyenler Münzevi Tavsiyesi . Küfür, hakaret,hile,bug,reklam vb. Karakter Kilitleme Sistemi ! Süresiz açık kalabilen beceri süreleri ! Swage mt Pvp serverlar, pvp serverler, metinpvp serverler, metinpvp. Biyolog Süreleri (Ayarlanabilir).


Ork Dişi Süre sınırlaması yok. TOPLU BK OKUMA SİSTEMİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar