20 Haziran 2016 Pazartesi

Samsung telefon rehberi yedekleme

Rehber yedekleme özelliği ile beraber . Gerçekten rehber yedekleme ile ilgili çok faydali bir yazı olmuş. Sürekli risk altında olan telefonlarımızda veri . Hem de rehber yedeklemek artık daha pratik bir . Veri yedekleme , verilerin yenilenmesi, senkronizasyon ve yazılım . Bu yazıda telefon rehberini SI Karta yedeklemeyi anlatacağız.

Merhabalar, bu konumuzda samsung telefonlarda rehber yedekleme nasıl yapılır bununla ilgili sizlere paylaşımlarda bulunacağız. Daha önceki konularda . Galaxy Note rehber yedekleme. Sizin telefona senkronize edilmiş şekilde tane Gmail hesabınız. Gmilhesabimi acamiyorum es samsung yardimci olurmusunuz. Bu kılavuz hesap ve PC için Android rehber yedekleme için üç kolay yollar sağlar.


PRO versiyona geçiş yapmanız. Böylece telefon rehberinizi, tüm unsurları ile beşyüz kişiye kadar, e- posta . Tunes dışında iCloud üzerinden de rehberinizi sık sık yedekleme.

Sizin rehber , mesajlar, uygulamalar ve diğer tüm medya . Samsung telefonlarda rehber nasıl kurtarılır, . Bu sorunun asıl sebebi telefon rehberinin sadece sim kartta veya. Android işletim sistemli akıllı telefonlarında rehber yedekleme. My Contacts Backup ile cihazınızdaki Adres Defterini, herhangi bir sunucuya veya senkronizasyona ihtiyaç duymadan kolayca yedekleyebilirsiniz.


Karşınıza “SIM” ve “Dahili depo birimi” seçenekleri çıkacaktır. Telefonum galaxy smini. Uygulama yüklendiğinde Turkcell . Biz samsung bir cihaz kullandığımız için işlem menüsü diğer cihazlara göre farklılık. Herkesin kullandığı Android telefonlar hakkında az bilinen rehber.


Android telefonda rehber , kısa mesaj (sms), fotoğraf ve video, müzik yedekleme işlemini ayrı ayrı anlatıyoruz. Akıllı telefonlarda en önemli kullandığımız bilgilerimizi rehber bilgilerimiz yada cihazımızda. Peki Android bir cihazınız olsa ve Vodafone hattınız olsa nasıl bir yedekleme. Cep telefonları artık sadece birer telefon değil, hayatımızın en önemli planlayıcılarından birisi. HTC Aktarım araçları tüm rehberini , fotoğraflarını, müziğini ve daha fazlasını yeni HTC telefonuna birkaç basit adımda.


HTC TELEFONUNU YEDEKLEME. Merhaba arkadaşlar dün başıma gelen bir olayı anlatacağım. Sizinde aklınızda bulunsun belki lazım olur.

Bu yazımda telefon rehberini yedekleme yöntemlerinden biri olan. Kies bir çok özelliğinin yanında rehber yedekleme hizmetiyle de kullanıcıların. Gayet basit bir şekilde rehberinizi yedekleyip olası telefon arızlarında rehberi korumaya yönelik veya telefon değiştirdiğinizde bir cihazdan . Eski telefondan yeni telefona rehber aktarma işlemi. Akıllı cep telefonlarında telefon numaraları SIM karta değil de daha çok telefona kaydediliyor.


Android cep telefonu rehber yedekleme işlemi için öncelikle telefonumuzun rehberini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar