25 Şubat 2016 Perşembe

Teknoloji transfer ofisi

Teknoloji transfer ofisi

Duyurusu Nanoteknoloji, İleri Malzemeler, İleri İmalat ve İşleme Teknolojileri. DİTTO - DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ TTO. TTO İDARİ PERSONEL İÇİN PROJE YAZMA EĞİTİMİ. Daha ilk yılında oranında uluslararası öğrenci portföyüne sahip çok renkli, çok sesli bir üniversitede, dünyanın dört bir yanından gençlerle aynı kampüste . Tarım, tarım alet ve makineleri, ilaç ve gıda sanayiine yönelik teknoloji şirketlerinin olgunlaştırılması ve bunlar tarafından geliştirilen güncel teknolojik çözüm . English Undergraduate and Graduate programs. Third (3rd) Generation University.


Top Turkish State University. TÜSEB Yenilikçi İlaç . Fakültemiz ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerinde kariyerini tamamlamış , donanım sahibi, yetkin bir akademik kadroyla, gerekli teknik donanımın . Join LinkedIn today for free. Modül-1: Kurumsal İletişim.


FİKRİ-SINAİ MÜLKİYET HAKLARI POLİTİKASI. GTU TTO , akademisyen buluşlarının ve yenilikçi projelerinin belirlenmesini, patent . Yenilikçi teknoloji veya İş Modeli olan bir serbest girişimci misiniz? SERA Kuluçka Merkezi . Projeme Yatırımcı Arıyorum.


Teknoloji transfer ofisi

Deniz Tunçalp, Türkiye için henüz yeni bir oluşum olan teknoloji transfer ofislerinin işlevlerini ve İTÜNOVA. Basit lisans yöntemi ile hak sahibi, üçüncü taraflara kullanım yetkisi verirken aynı zamanda kendisi de bu hakları . Kütahya Tasarım Teknokent A. TOBB desteği ile, teknolojik değişimi esas alan akademik ve uygulamalı . Süleyman Necip Özbey. Bilim ve Teknolojide Gücün Adresi. Ahmet Fatih Özfatura.


Transfer Ofisi Müdürü. Mehmet Uğur GÖÇEN TTO Müdürü. Emniyet Mahallesi, Abant Cad. TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.


Teknoloji transfer ofisi

Müdür Müdür Yardımcısı Yönetim Kurulu. BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL İNTERNET SİTESİ. Hasan Kalyoncu Üniversitesi. Havaalanı Yolu Üzeri 8. Toplumsal çıktıları teşvik . Bursa Teknoloji Trasfer Ofisi.


Akdeniz Üniversitesi. Akademik araştırma sonuçlarının verimli ve hızlı bir şekilde ticarileşmesine ilişkin faaliyetlerin yürütüldüğü organizasyonlardır. Sanayi Ar-Ge Destek Programı ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar