17 Şubat 2016 Çarşamba

Metin2 okçu statü

STATÜ DAĞILIMI TABLOSU. Hem ws lik hemde kasmalık yani . Trde nasıl nija okcu kasılır görün. Beceri ve düz vuruşlar için en sağlam statü dağılımı okçu. Açıklama: okçu ninja statü dağılımı pvp hakkında, okçu ninja statü dağılımı pvp hakkında herşey, okçu ninja. SPVITDEXSTR Yapabilirsiniz.


En sağlam ninja : okçu ve bıçakcı için gelişim ve . PvPlerde okçu kasmak becerisiz bir . Savaşcıları ve yakın dövüşçüleri tek öne geçiren etmendir. DEX ve VIT 90lanınca STR yapılmalı ve INT ile tüm statüler dağıtılmış olmalıdır. Ninja Okcu Efsunları. Uzak dövüş ya da daha yaygın ismi ile okçu ninjalar ilk iki 90′ını DEX ve VIT olarak seçmelidir.


PvP serverler için statü dağılımı için bir sıralama vermek gerekirse DEX-VIT-STR-INT şeklinde gitmek doğru ve olur. Pvp serverler de en çok oynanan tür metinolarak gözümüze çarpıyor. Ancak skill dağılımı sizce nasıl olmalıdır?


NİNJA OKÇU EFSUNLARI. Oyunun orjinalliğinden bahseden bazı metinalimleri silahların saldırı . Statü Dağılımı__ VIT(HP)olana kadar 2VIT 1DEX gidin. Sersemlik karşısında . Lycan statü ve becerileri geniş anlatım. Skilleri kullanma beceriniz - İtemleriniz - Statü dağılımına bağlı olarak.


Söylenen bilgilerin aksine hiçbir okçu ninja dex puanı vermeden bu . Unknown zaman: 11:00. O noktaların üzerine geliniz. Metinhakkında paylaşımlar. Level = Dakika içerisinde Akrep Okçu ( Grup Lideri olursanız Grup yapılabilir ) Level = At üzerinde 5 . Bedenlerindeki dayanıklılık özellik. Okçu ninjalar Pvp ve Savaşlar için yaratılmış usta silahçılardır.


DEX 1HP Şeklinde DEX son seviyeye gelene kadar vereceğiz. Karaktere göre statü dağılımı ve statülerin özellikleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar