2 Şubat 2016 Salı

Mobil uygulama yapma

Mobil uygulama yapma

Android uygulama ve iOS uygulama nasıl yapılır? Kodlama bilmenize gerek yok. Oct Büyük sermaye sahiplerinin piyasa hakimiyetleri ve uygulama mağazalarında. Jul İşin kullanıcı kısmının ötesine geçmek, mobil uygulama yapmanın yarattığı fırsatlardan faydalanmak mı istiyorsunuz? O halde yazımız tam size . ABONE OLARAK YAKINDA YAPACAĞIM ÖZEL ÇEKİLİŞE KATILABİLİRSİNİZ.


Mobil uygulama yapma

Bu eğitimde Ücretsiz ve çok basit. Müşterileriniz size mobil uygulamanız ile ulaşsın istemez misiniz? Bu noktada en çok tercih edilen alanlardan biri olan mobil program yapma alanından biraz bahsedelim.


Akıllı cep telefonu, bilgisayar ve tablet gibi cihazların bazı işlemleri kısa sürede. Başa dönecek olursak App Maker dediğimiz . Uygulamayı yükleyip, MobiRoller hesabınıza . Peki bunlar arasında öne çıkanlar . Dec Teknolojinin ilerlemesi ve mobil cihaz kullanımının artmasıyla mobil uygulamaların sayısı da artıyor. Günümüzün en popüler teknolojilerinden biri olan mobil uygulama geliştirme hızla popülerliğini arttırmaya devam etmektedir.


Mobil uygulama yapma

Gün geçtikçe artan popülerlik ve. Jul Ben tinder benzeri bir uygulama yapmak istiyorum. Sadece içerik benzeyecek ama konusu çok çok farklı. Hangi program ile yapabilirim.


Jan İnternet üzerinden, mobil uygulama yapma sistemine izin veren siteler yer alıyor. Bu sitelerden kolay bir şekilde istediğiniz mobil uygulamaya . Tabi ki herkes mobil uygulama yapamaz ancak biraz yazılımdan anlayan çoğu kişi basit uygulamalar. Mobil uygulama nasıl yapılır konusu artık eskisi gibi zor değil. Yılda milyon mutlu müşteri. MOBİL UYGULAMA MERKEZİ Mobil Uygulma Merkezi-MobilM, kod bilgisi gerektirmeden siteyi ziyaret eden, mobil . Artık büyük çoğunluğun mobil cihaz kullanımından dolayı markanızın mobil uygulamalar araçkaru ile potansiyel kitlenin kalıcı olmasını sağlayabiliriz.


Mobil uygulama yapma

Alanında Uzman Türk ve İngiliz Eğitmenlerle İstediğiniz Dilde Kurumsal Eğitim. Kendi Yerinizden Virtual Eğitimlerimize . Yada uğraşıyorsunuz ve yapamıyor musunuz ? Yazılım bilginiz olmadan Appmosfer ile sizde . Sep Kaynak : Şebnem Dicle Türkmen. Jan Web sitenizi, kendi tasarladığınız bir projeyi veya bir şeylerin tanıtımını yapmak için kod bilgisi olmadan mobil uygulama yapmak artık kolay. Mobil İşletim Sistemleri diye adlandırdığımız piyasada adını duyurmuş firmalar, mevcut teknolojiye ayak uydurma ve daha iyisini yapma düşüncesi ile hareket . Apr Mobil cihaz kullanımının artmasıyla birlikte her alanda mobil uygulama geliştirilmeye başlanmıştır.


Programlama dili bilmeden ve çok da bütçe . O zaman sizlere bu yazımızda mobil uygulama nasıl yapılır, mobil uygulama nasıl geliştirilir, yazılım bilmeden mobil uygulama yapılır mı konularından . Dec Siz de sahibi olduğunuz web sitesinin mobil uygulaması olsun istiyorsanız, derlediğimiz ücretsiz mobil uygulama yapma sitelerini mutlaka . Hibrit uygulamalar geliştirirken Şekil 1. Birçok farklı şey için mobil uygulamalar yapılabilir. Bu uygulamaları yapmak kolay değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar