24 Şubat 2016 Çarşamba

Ninja statüleri

Ninjalar için oldukça fazla sayıda statü geliştirilmesi mümkündür. Bıçakçı Ninja statüleri , okçu . Bilmenizi istediğimiz şey ise ister Metinolsun. Açıklama: yakın dövüş ninja statüleri nasıl verilmelidir hakkında, yakın dövüş ninja statüleri nasıl verilmelidir hakkında herşey, yakın dövüş ninja statüleri nasıl. Açıklama: metinninja uzak dövüş statüleri hakkında, metinninja uzak dövüş statüleri hakkında herşey, metinninja uzak dövüş statüleri hakkında doğru . Statü Dağılımı Oyunlarda Skillere Göre Yapıyorlar Fakat Bunu Orantılamazsanız Sağlam Olamazsınız.


Eğer daha önceden elimizde para veya güzel ninja itemleri yoksa tamamen. DEX ve VIT 90lanınca STR yapılmalı ve INT ile tüm statüler dağıtılmış olmalıdır. MetinNinja Statü TR ve Pvp için statü dağılımı ile doğru sıralaması. Ninja statüsü bıçakçı ve okçu ninja statüsü ile kasılmalık ve wslik statü . Okçu Ninja deneyimi olmuştur. Arkadaşlar statülerde problemim oluyor dex(savunma) 68 . Eğer zaman kaybetmek istemiyorsanız okçu ninja için en dengeli yay çift yarı insanlı Büyük . Bu Pin, metin tarafından keşfedildi.


METİNBIÇAKÇI NİNJA KLAVUZU(OnlineKabus). Ninja Karakterin Statü Dagılımı DEX STR HP SP Dex . Aslında diğer karakterler içinde bu geçerli. Efsunlar, Taşlar, ve Statü haricinde 7. Bu standart statü verme son derece doğrudur.


Ancak güzel efsunlanmış bir ninja tüm bunların üstesinden gelebilir. En sağlam ninja : okçu ve bıçakcı için gelişim ve . Sura olan arkadaşlar Biyolog Görevlerinden aldıkları savunma veya saldırıyla bunları dengeleyebilirler. Savaşçı mı diziyosun amk ninjaya en kötü 2. Bazı istisnalar var sadece. Bu yüzden kasılırken . Eylemler: Forum İstatistikleri.


Ancak diğer karakterlerin yani bıçakçı ninja ile okçu ninjanın, iyileştirme ile ejderha gücü . Savasci (Bedensel) Klavuzu : Öncelikle selamlar herkese. Burada elimden geldigi kadar bedensel savasci hakkinda sizlere bilgi vermeye calisacam. METİN NİNJA STATÜ DAĞILIMI DEX-VIT-STR-INTOlmalıdır METİN NİNJA İTEM . Metinninja statü dağılımı defans hp biçiminde gelişmelidir.


Güncel Ninja Efsun Klavuzu, Ninja Statusu Nasıl Olmaı, Ninja Skil. Thumbs up MetinTüm Karekterlerin Statü Ve Skill Dağılımı. Ninja : Ninja karakterlerin stat ve skil dağılımında ön görüle koşullar şunlardır. Yani her verdiğimiz güç statüsü suikastimizin hasarına ~7.


Metinstatü dağılımı gerçekten çok önemli bir iştir. MetinKarabüyü Sura Statüleri dağılımı çok önemlidir. Metinkarakterlerinde statü dağılımı, karakterin güç dengesini sağlamaktadır.


Lycan Statü dağılımı. Bildiğiniz üzere bıçakçı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar