14 Şubat 2016 Pazar

Kolay mutabakat

Mutabakat yapacağın alıcıları belirle ve kolayca yükle. Geçmiş mutabakat mektuplarınız elektronik arşivde kullanımınız için hazır. Mikro Yazılım Ticari Programı ve ücretsiz olarak gelen e-Mutakabat modülü ile form BA-BS ve cari hesap mutabakat işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Firmalar arası mutabakat hiç bu kadar kolay olmamıştı.


Tedarikçileriniz ve müşterileriniz ile yapacağınız mutabakatlar artık çok kolay. BA, BS ve cari mutabakatların tek tek veya çoklu. E- mutabakat ile şirketler arası Beyanname Alış, Beyanname Satış ve ekstre. Cari hesap mutabakat formunun. Kolay Süreç Kontrolü.


Gönderilen mutabakatlar ve gelen cevaplar eşleniyor. Excel ile tüm prorgamlardan kolay transfer. Ev kullanıcıları hariç, tüzel ya da şahıs . Zaman alan, emek isteyen cari hesap mutabakat işlemlerinde hız, kolaylık , doğruluk. Bu model de gönderilen mail durum cevaplarının, mutabakat cevaplarının ve. Tüm online BA-BS işlemlerinizi tek yerde yapabileceğinizi biliyor muydunuz ? Mükelleflerin ödevlerinden biri de, ay içerisinde belirli bir muhatap ile belirli bir tutarı aşan tutarlardaki alım ve satım ilişkisinin Gelir İdaresine bildirilmesidir.


Firmaların mutabakat süreçlerini kolayca yönetebilmelerini sağlamak için. MUTABAKAT İLE HIZ KAZANIN! Hızlı, kolay kullanımlı ve düşük maliyetli. BA-BS Bildirimleri ve cari hesap mutabakatı yapmak isteyen tüm işletmeler kullanabilir.


Her ay sonu düzenli yapılması çok daha kolay ve takip etmesi daha . Emutabakat ve etahsilat gibi online programlar ile beraber. Order to Cash sürecinizi SAAS uygulamamız ile kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Güya alışveriş güvenli yapılıyor. Merkez ofis numarası veren kimse yok. Kullanıcı dostu arayüzü ve kolay yönetilebilir ekran özelliği ile, cevaplanan, bekleyen, reddedilen mutabakat süreçlerinin hızlı ve sorunsuz olarak yapılması . Aydem ve Gediz Elektrik müşteriler için büyük kolaylık sağlayacak e- mutabakat uygulamasına geçti.


Elektronik ortamda hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde çalışarak oluşabilecek . Aytunç ERKİN tüm yazıları ile Sozcu. Firma, mutabakat ile ilgili bilgi ve belgeleri inceler, onay verebilir veya yorum yazarak kendi belgelerini. Verilen cevaplar arşivlenir, kolayca erişilebilir. BA-BS mutabakatları ve cari hesap mutabakatları için geliştirilmiş bir web.


Word belgesi olarak şablonu elimizde olan mutabakat metnini Adres Metin. Etiketleractfax ba-bs mutabakat actfax mutabakat kolay mutabakat. Arşivleme, kargo ve kağıt masraflarından elektronik mutabakat ile kurtulun. Müşterilerinizle yaptığınız mutabakatlarda posta, telefon ya da faks kullanarak kaybettiğiniz zamanı size kazandırıyoruz. Kullanışlı yapısı ile ticari ilişkinizin bulunduğu firmalara otomatik . Firmalarla mutabakatınızı yapmak artık çok daha kolay olacak.


Ayrıca diğer işletmelerle kolayca BA-BS ve ekstre karşılaştırması yapmanızı sağlar. Böylece mutabakat sürecini kolaylaştırmış ve hızlandırmış .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar