5 Haziran 2019 Çarşamba

Ttnet akk

Kablo bağlamak yerine artık telefondan bilgisayara ya da bilgisayardan telefona. LE TELEFONLARA VERİ AKTARMA (RESİMLİ ANLATIM). Bu fotoğraflara ve videolara istediğiniz telefondan , tabletten veya photos.


Fotoğraflarınız güvendedir . UI ile birlikte gelen Luminar programını tavsiye ediyoruz.

Bazı veri taşıma programları bilgisayara kurularak bilgisayardan işlem . Birer bilgisayar işlevi gören akıllı telefonların hızı, işlevselliği, kullanım. Programı indirip basit talimatları uygulamanız yeterlidir ve yakında tüm verilerinizi. Akıllı telefonlar , bulut senkronizasyonu sayesinde kişilerin aktarımı kolaylaştırır. Bunu bilgisayarda da yapabilirsiniz ve akıllı telefona uygun oturum açma.


OfficeOutlook foto Office Outlook güncelle Office Outlook. Bilgisayarınızla Android cihaz arasında dosya aktarma. Bu programlar hem resimleri bilgisayara aktarmanıza yardımcı olurlar, hem de aktarılan resimler.

Microsoft, fotoğrafları telefondan bilgisayara aktarmayı çok daha hızlı hale getirmek için iOS ve Android için Photos Companion isimli bir . Sadece size ait olan veya aktarma hakkınız bulunan verileri aktarın. Windows kulanıyorum modeli casper telefonum samsung galaxy s3. Bluetooth Dosya Aktarımı yolunu izleyerek telefondan bilgisayara veya.


LG Telefonundan Resimler Transferi USB Kablosu. LG telefona fotoğraf aktarma nasıl. Telefonunuzu bilgisayara bağlayarak müzik, fotoğraf veya dosya aktarma. Hani kendi programıvar amade başlı başına bir problem zaten.


Yıllardır bilgisayarla telefonla fotoğraf makineleriyle haşır . Samsung telefon pc bağlantı programı. Telefondan telefona veri aktarma programı Wondershare. Bu işleme başladığınızda iki telefonu da bilgisayara USB kablo aracılığı ile . Cep telefondan bilgisayara resim atma programı indir. Bu program içerdiği reklam uygulamaları nedeniyle bazı antivirüs yazılımlarında uyarı verebilir. Ardından program cihazınızı tarar.


USB bağlantısı ile bilgisayar ve cep telefonu arasında nasıl dosya aktarımı yapabilirim?

Bu ücretsiz yardımcı program tek tek albümleri bir Windows veya. Ama kies gibi programlar yalnız telefonun video foto müzik falan görürsün. Not: Bazı Galaxy cihazlarında Smart Switch Mobile varsayılan olarak mevcuttur. Android telefonlar için rehber aktarmanın bir çok yolu vardır, aktarmak istediğiniz. Rehber aktarma yöntemlerini yarıntılı olarak görmek için tıklayabilirsiniz.


Ancak, cep telefonunu bilgisayara yakın bırakmak gerekmiyor, çünkü bu. Sizin için kolayca dosya transfer edebileceğiniz şahane uygulama seçtik! Bu yazımızda kablosuz fotoğraf aktarma teknolojilerini ele alıyoruz.


Her iki cihazınızda bağlayarak, programı. UYGULAMA YÖNTEMİ İLE VEYA PROĞRAM ARACI İLE NUMARALARI. SAMSUNG TELEFONA VERİ TRANSFERİ. Tools programı ile sadece fotoğraflarınızı değil aynı zamanda diğer bilgilerinizide .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar