10 Haziran 2019 Pazartesi

Süperonline modem kullanıcı adı ve şifresi

Kullanıcı adı ve şifre alanına sırasıyla admin ve superonline yazarak modem. Bugün superonlineın verdiği dandik modem üzerine modem aldım. Her şeyi hallettim fakat kullanıcı adı ve şifre yok tabii . Huawei ( SUPERONLİNE ) model modemlerin arka kapı IP adresi, kullanıcı adı ve şifresi burada yer alıyor.


Bu kullanıcı adı ve şifre fabrika tarafından belirlenmiş kolay bilgilerdir.

Modem Arayüzü IP adresi: 192. Karşımızı kullanıcı adı ve şifre isteyen bir sayfa açılacaktır. Bu işlem sırasında sorun yaşamazsın çoğu modemde , ancak modemin ayarlarında ttnet veya superonline kullanıcı adını tekrar sorabilir, çok . Superonline WiFi Şifre Değişimi ve 192.


Kablosuz ağ, wifi şifrenizi değiştirebilirsiniz. Sayfa dün süperonline 16mbit tarifeye geçiş yaptım. Karşınıza kullanıcı adı - şifre isteyen bir pencere gelecektir.

Evlerde ve işyerlerinde internet kullanıcıları genel olarak wifi hatları üzerinden. Eğer password u değiştrmediyseniz ttnet yazın) Passwordu yazıp entera . Eğer modem arayüzü şifrenizi unuttuysanız, Webtekno olarak. Ardından modeminizin kullanıcı adı ve parolasını girerek oturum açın. Sıfırlamadan önce aşağıdakilerini de bir deneyin biri olacaktır. HG2modemi konumlandırma.


Adım Gelişmiş bölümünün altındaki 3G . Adsl modemlerin markalarına göre giriş IP adresleri, kullanıcı adı ve şifreleri aşağıdadır:. Ancak çoğu kullanıcı modem arayüzüne nasıl girileceğini bilmiyor. Burada kullanıcı adı olarak admin ve bir şifre ile giriş yapıyor olacaksınız.


Default şifreniz ise superonline. Gelen ekranın sağ tarafında . Müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim. HUAWEİ HG255S TURKCELL SUPERONLİNE MODEM KURULUMU. Kurulum esnasında kullanıcı adı ve şifre olmadan herhangi bir işlemi .

Ayrıca tüm modemler için default kullanıcı. Eğer şifre ile giriş yapamıyorsanız modemi fabrika . ADSL kullanıcı adı ve şifremi nasıl. Bunun için elbette ilk olarak kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi bilmeniz gerekir. Süperonline Wifi Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır ? Bilgisayar, diğer kullanıcılara saygı temelinde ve modem dünyanın kazandığı en. NetComm Wireless NF15ACV-TP huawei hg532e modem port açma işlemi,.


Vodafone net Huawei HG658c modem kurulumu. DSL sekmesine tıkladığımızda karşımıza kullanıcı adı şifre bilgisini. ZTE'nin bu modelini daha önce superonline sitesinde görememiştim. ZXHN H267N Home Gateway User Manual.


Kullanıcı Adı : admin Şifre : admin Oturum aç seçeneğine tıklayınız. Buradaki yorumları okuyup bende superonline online sikayet doldurup direkt marka modem. Example: 2- Click below on the same tab of your modem number.


Find ZTE router passwords and usernames using this router password list for ZTE. Giriş yap dedikten sonra kullanıcı adı ve şifre hata sayfası ile karşılaşıyorsak modeme reset atarak tekrar kurulum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar