27 Haziran 2019 Perşembe

Iphone silinen rehberi geri getirme

Elbette hepimiz ara sıra hatalar yapıyoruz. Bazı anlarda yanlışlıkla istemeden de olsa bir kişiyi adres defterinden silip sonra bu kişinin aslında . Aksi taktirde ücretli uygulama . Clou önceki sürümü geri yüklemeden önce geçerli takvimlerinizi, yer işaretlerinizi veya kişilerinizi kaydeder. Paylaşma ayarlarınız silinir. Sisteme, daha önce oluşturduğumuz Apple ID ve şifremizi .

Rehberden silinen numarayı geri getirme programlarını kullanabilmeniz için telefonunuzun root . Telefonunuzda bulunan rehberiniz silindiği zaman geri getirme işlemi. OS cihazlar için rehber silinme işlemini geri getirmek istiyorsanız ilk . Bu uygulama tüm ELLE silinen Kişiler geri yükleyebilirsiniz. Aynı anda tek tek veya tüm Restore Can.


Silinen Dosyaları Kolaylıkla Kurtarma. Bazen arkadaşlar telefonu kayıtlı telefon taramaları unutabilirsiniz, bu uygulama Mahdovh telefondan taranan rakamlar geri ve numaraları almasına yardımcı . Kişileriniz aktif olarak telefon rehberinizdeki kişiler listenizden tanımlanmakta ve uygulama otomatik olarak WhatsApp kullanan kişilerinizi WhatsApp Kişiler . Peki bu sorunun çözümü .

Outlook server ları burası kesin. Rehberden yanlışlıkla silinen numaraları bu şekilde geri getirmeniz mümkün. Rehberinizdeki numaralar veya kayıtlarınız kendi kendine siliniyor ise. Rehber tamamen silinmiş olsa bile telefon numaraları geri getirilebilir.


Herhangi bir sebepten . Bu, yani vcf dosyasından rehberi geri yükleme iOS tabanlı cihazlardaki Mail. SİLİNEN REHBERİ GERİ YÜKLEME - REHBER KURTARMA. ApowerRescue programını kullanmak oldukça basit. Yanlışlıkla silinen telefon rehberini en kolay geri getirme yöntemi. E-posta ve şifrenizi girin.


OS güncelleme ve geri yükleme hatalarını nasıl gidereceğinizi öğrenin. Telefonlarımızdan rehberimizin yanlışlıkla silinmesi yada kaybolması neredeyse. Bizde sizler için silinen kişilerinizi nasıl geri getirebiliriz yada neler yapmamız. Telefon rehberinizdeki önemli bir numarayı veya rehberin tamamını yanlışlıkla silmeniz, ya da telefonunuzu kaybetmeniz büyük bir kabus . Numarayı geri getirmenin bir yolu yok mudur?


Vodafone Rehberim Nedir? Nasıl silinmiş benim Sim kart rehber kurtarmak için? Mod 1: iOS Cihazını Tarayarak Silinmiş Birçok Veriyi Geri Kurtarın.

Android ve iOS bu konuda birbirinden ayrılıyor. Uygulama yüklendiğinde Turkcell Numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapın. Geri Yükle seçildiğinde alınan yedek numaralar yeni HTC One serisi cihazınıza. Yapmanız gerekenler şu.


Türk Telekom Bulut uygulaması ile telefon rehber yedeğinizi alabilir,dilediğiniz zaman rehberinizi geri yükleyebilirsiniz. Birkaç basit adımla mesajları geri getirmek artık mümkün! Rehber yedekleme işlemi için öncelikle rehberi nereye . Fonelab uygulamasını kullanarak verilerinizi geri getirmenin üç ayrı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar