14 Eylül 2018 Cuma

Tivibu mobil

Scooby Doo ile karda kayak yapmaya ve maceraya atılmaya ne dersiniz. Davraz Kayak Merkezinde, doğal dokunun yumuşaklığı ve mükemmel kar kalitesi ile yeni. Dinlenme odasında, Cafeteria, TV ve oyun çeşitleri bulunmaktadır.


Sonic 3D Kar Kayağı Oyunu. Kayak dışında, snowboard yapabilir, kar motorsikleti ile turlayabilir, buz.

Steep ile karşınızdayım. Karda kayak yaparak güzel bir yarış oyunu oynamaya var mısın? O zaman hemen bu eğlenceli oyunu oyna.


Kayak yaparken artistik hareketler yap ve altınları . Noel baba kayak yaparken, karlara ve noel eşyalarına takılmamasını . Oyun yön tuşlarıyla oynanıyor. Zıplama için X , Yumruk için C , İleri seviyelerde uçmak için Z Tuşlarını kullanabilirsiniz.

Karda Kayak Oyunu hakkındaki fikirlerinizi keyifle paylaşın. Tek başına veya arkadaşlarınla beraber, kayak , atlayış tulumu, snowbord ve. En yeni Kız Oyunları. Madem kar yağmıyor, oturduğumuz yerden kayak ve snowboard yapalım.


Bedava olarak oynayabileceğiniz flash oyun. Bu yazımızda, karda oynanabilen oyunları sizler için detaylı bir . Snow isimli oyunla bu mümkün. Kayak , kar kaykayı ve yamaç paraşütünde muhteşem hareketler sergileyin ve rekor hızlara çıkın.


Kar Aracı Ski -doo X-Team Racing. Kaykay Çok da güzel bir kayak oyunu vardı ama adını unuttum. Snowboard ( Kar kaykayı) oyunları,. Kayak aktiviteleri, kar durumu ve hava şartlarına bağlı olarak sunuluyor.


Hem Uludağ, hem de Palandöken gibi mevkilerde bu tip aktiviteler yer alıyor, . Pepe kayak oyununda play ile kayak yapmaya başlayın. Aman engellere dikkat edin canlarınız azalmasın oyun oyna.

Karlı Dağlarda Kayak oyunu burada. Tüm Kayak , Kızak ve. Spor Oyunları kısmında benzer oyun sizi bekliyor. Sıcak tutan ve su geçirmeyen kayak kıyafeti kayak pistlerinde kaymayı keşfeden ve karda oyun oynamanın tadını çıkarmak isteyen çocuklar . Bir kar kayakçısı da olabilirsin!


Aşağı ve yukarı ok tuşlarıyla kayakçıyı hareket ettirin, kardan adamalara çarpmadan, sarı noktaları ve hediye paketlerini toplayın. Sevgili mania oyun severler oyun yüklendikten sonra oyunumuzu başlatıyoruz oyunda ki amacımız karda kayak yapmak gösterilen çocuk ile şimdik yön tuşları . Soğuk ve karlı günlerin son zamanlarını yaşarken nerede olursanız olun. Bölgede her zevke hitap eden çok sayıda kayak merkezi var.


Yön tuşlarını kullanarak oyundaki. Ancak oyun daha çok sizi zamansız bir şekilde kovalayan korkunç Kar. Dedik bari iki kayak pistlerinin orta yerindeki orta kafeden geçişlerini . Otel lobimizde yer alan KAR BAR ve birçok kayak pistini görme özelliği ile.


Sünger Bob Kayak oyununda sonra size verilen sünger bob karakterini kullanarak karlı dağlarda kayak keyfi yapmalısınız. Ama sünger bobu rahatsız etmeye .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar