28 Eylül 2018 Cuma

Swain counter

Swain counter

Ateş Hortumu, Hologram Yapmak ) başlıklı videomda her zamankinden. Eğlenceli ve çılgın deney free MPvideo Kansas City Comic Con. Arkadaşlar hologram aleti yaptık videosunu da yapmak istiyoruz hazır video kullanmak istemiyoruz holopex hologram video ile denedik ancak tek.


Swain counter

Toptan Satış hologram video Ucuz hologram video Partilerden, Güvenilir. Bir üst model ürün için fazladan ödeme yapmaya değip değmeyeceğini veya daha . Bunu, akıllı telefonumuzun ekranının üzerine koyup, bir hologram videosu. HOLOGRAM Açıklama 3D Hologram Project Yapımı Gerekli Malzemeler Video Oynatıcı Kareli kağıt Cd kapağı/Asetat Kağıdı Yapıştırıcı . Hologram Ad Led Fan 42cm 640x6Çözünürlük 1. VİDEO , FOTOĞRAF, GİF VE YAZILARINIZ BOŞLUKTA DÖNSÜN BAKAN BİR. Keşif; Video çekimi green box; Video montaj işlemleri; Hologram vitrin cam filmi ve.


Ters Projeksiyon filmi, hologram film, sanal vitrin, sanal mağaza, şeffaf ters . XYENX HOLOGRAM Evde tablette hologram cihazı yapacağız. Gerçekten çok etkileyici oldu umarım sizde beğenirsiniz sonucu yoruma yazmayı ve abone . Herhangi bir kodlama veya sıkı düzenleme yapmanıza gerek yok, cihazınızdan herhangi bir video veya resim seçin, anında onu Hologram. Pekçok hologram yapımı videosu gördünüz, peki boyutlu hologram videosunu kendiniz. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Merhaba arkadaşlar bu videoda sizlere 3d hologram nasıl yapılır onu gösterdik umarım beğenmişsinizdir. Ulaşabileceğiniz malzemeler ile yapılan akıllı telefon hologram. Birçok alanda kullanılan hologram teknolojisini akıllı telefonunuz ile yapmanız mümkün.


Kendi çektiğimiz videoyu hologram yapmak için kullandığınız bir program var mı? Create 3D Hologram Video with PowerDirector The CyberLink Learning . Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about Holapex Hologram Video Creator. Download Holapex Hologram Video.


Swain counter

Ağu 20- Akıllı telefonunuzla birkaç adımda 3D hologramlar elde edebilirsiniz. kullanıcısı Mrwhowetheboss'un oluşturduğu video ile akışkan . Eyl 20- Tek ihtiyacınız olan şey bir boyutlu şeffaf piramit sekli oluşturmak ve dan bulacağınız 3D hologram videolarını oynatırken bu piramiti . Siz de biraz asetat ve dört yüzlü hologram videosuyla kendi hologramınızı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar