17 Eylül 2018 Pazartesi

Iphone e posta kurulumu

Bazı sunucular için farklı port ve sunucu ayarları gerekebilir. E -mail set up is also very easy. You can complete setup by following the below-mentioned images. PHone mail kurulumunu nasıl yapmalısınız?


Eğer kurulum yapmak istediğiniz. Ayarları görüntüleyiniz: .

OS telefonlar için e -mail kurma rehberi. Aug IPHONE POP– SMTP E -MAIL AYARLAMASI Aşağıdaki işlemleri sırayla resimdeki gibi yazın. Hesabı otomatik ayarlama. Android ve iOS tabanlı telefonlarınız için e - posta hesabınızı tanımlamak istiyorsanız bu makalemiz size yardımcı olacaktır.


OS – iPh Tüm merak ettiğiniz . Parola kutucuğuna şifrenizi yazınız. Açıklama kutucuğuna otomatik sitenizin adı gelir, posta kutusunda bu isimde . E - posta kutucuğuna mail adresinizi yazınız.

Dec Android ve İOS işletim sistemlerine sahip telefonlarınıza veya tablette bir veya bir kaç tane mail adresini ( e - posta ) rahatlıkla kurabilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve kolay bir işletim sistemine sahiptir. Email kurulumu da oldukça basittir.


Kurulum sırasında cihazınızın internet. Kayıtlı E - Posta sağlayıcınızı veya . Telefon veya tabletinizde. IMAP kurulumu yapacaksanız soldaki IMAP . No information is available for this page. Yeni web tabanlı e - posta servisindeki değişiklikleri öğrenmek için burayı . IOS İŞLETİM SİSTEMİ BULUNAN CİHAZLAR İÇİN MAİL KURULUMU.


Cihazınızın ayarlar menüsüne girin. AdıAşağıdaki resimde göründüğü gibi ayarlar menüsünden HESAP EKLE seçeneğini seçiniz. Mail menüsüne giriyoruz. Jun Bu yazımızda en son IOS işletim sistemi için e-mail ( e - posta ) kurulumunu adım adım size anlatmaya çalışacağız.


Görsellerdeki tanımlamaları . Jun iOS işletim sisteminde e - posta uygulamasını açıp yeni hesap ekle seçeneğini seçiniz. Exchange seçeneğini seçiniz. E - Posta adresinizi, parolanızı ve bu e - posta hesabınızı cihazınıza .

Eş Zamanlama bölümünü de tercih ettiğiniz şekilde doldurun ve kurulumu tamamlayın. Tamam (OK) seçerek kurulumu tamamlayabilirsiniz. Oct Son dönemlerde mail kurulumuyla alakalı gelen talepler üzerine mobil cihazlara e - posta kurulumun nasıl gerçekleştirildiğini görsel öğelerle . Jan Merhabalar bu makalemizde iş yerinizin, okulunuzun veya kendize ait olan internet sitenizin mail hesabını iOS cihazınıza kurulumunu resimli . OS üzerinde mail kurulumu.


LERİ EPOSTA AYARLARI –. Bu adımla beraber e - posta kurulumunuz gerçekleşmiş olacaktır. Add Account diyerek yeni. Jan İstemcilerin e - posta hesap ayarlarında Android işletim sisteminde SSL desteği varsayılan olarak kapalı durumda gelmektedir. Sahip olduğunuz bir mail adresi ve o adrese giriş yapabileceğiniz doğru şifreniz elinizde mevcut ise, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar