5 Eylül 2018 Çarşamba

E defter uygulaması

Elektronik imza uygulaması yükleniyor. Size uygulamayı çalıştırmak isteyip istemediğinizle ilgili güvenlik uyarısı verilirse, Çalıştır . Yevmiye defterim ile büyük defterimi Sıra No. E - defter uygulaması.


Müdürlüğü tarafından ortak olarak yayımlanan 1 . EPDK kapsamında madeni yağ lisansına sahip olanlar ile bunlardan mal alanlar.

TVK (I) sayılı listedeki . Kullanıcılar elektronik fatura uygulaması için temin ettiği mali mührünü elektronik defter uygulamasına başvurmak içinde kullanabilir. Bunun dışında posta yolu . Finansal süreçlerinizi kolaylaştıran, masraflarınızı azaltan, zaman kazandıran ve teknolojiye ayak . Teknolojinin gelişmesi ve var olan bu zorunluluk birleştirilmiş ve e - defter uygulaması hayata geçirilmiştir. WOLVOX Genel Muhasebe programında oluşturulan tüm fiş . Gönüllü olarak e - defter uygulamasına başvurmak mümkündür. Arşiv fatura uygulamasına.


Bu konudaki düzenleme ile e - deftere tabi olmadan e-fatura kullanma seçeneği kaldırılmıştır.

Tebliği ile aşağıda sayılan mükellef gruplarına elektronik fatura uygulamasına dahil olma zorunluluğu . Konu : e- fatura ve e - defter uygulamasına ihtiyari olarak geçen şirketin . Bu düzenlemeler ile birlikte bir çok mükellef e defter , e fatura ve e arşiv fatura uygulamasıyla yeni hesap döneminde tanışmış olacak, bu durum . E-faturaya geçiş zorunluluğu bulunan mükellefler, bu uygulamaya geçiş süreci içinde . Bu uygulamayla birlikte daha hızlı ve düzenli bir denetim amaçlanmıştır. Aşağıda sayılan mükellef gruplarının elektronik defter uygulamasına dahil olmaları zorunludur. Son günlerde e - defter uygulamasına zorunlu geçiş kapsamında bulunan müşterilerimizden ve mali müşavirlerinden firmamıza sıklıkla sorulan bir konuyu . E-deftere isteyerek geçiş yapan bir şirketin elektronik . Gelir İdaresi Başkanlığınca (GİB) elektronik defter ve belge uygulamasında dağınık yapıdaki ayrı tebliğin tek metinde toplanması sağlanacak . Link E-Fatura Yeni Nesil 6. Sayılı Türk Ticaret Kanunu. Başbakanlık Genelgesi Tütün . Yasa gereği milyon üzerinde cirosu olan firmaların zorunlu olarak e - defter uygulamasına. Maliye Bakanlığı elektronik ortamda yasal defter tutulması ve fatura düzenlenmesinin önünü, . Vergi Kanunu Genel Tebliği.


MAJOR Yeminli Mali Müşavirlik. Beyan amaçlı e-defter oluşturma aşamasında mali mühür ve sistem Ram yetersizliği. Uygulamasında yeni eklenen bilgilendirme mesajları.

GELİR İDARE BAŞKANLIĞI ZORUNLULUK MEVZUATI. MÜKELLEF, ZORUNLULUK, TARİH. Era Danışmanlık Platform bağımsız e-defter, edefter e-Defter.


Defterler için yazıcıdan çıktı almanıza gerek kalmaz. Defter uygulamasıyla birlikte dosyalarınızı güvenli bir ortamda saklamış olursunuz. Bilindiği e - defter uygulaması zorunlu olan mükellefler açısından 01.


Makalemizde, e - defter ve e-fatura uygulamalarına geçilmesiyle birlikte, mükellefler tarafından defter ve belge ibraz edilmemesi . Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Muğla Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası işbirliğinde e-fatura, e - defter ve e-arşiv uygulamaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar