7 Şubat 2017 Salı

Ters düz koşu

Ters düz koşu

Multiplayer bölümünden seçeneklerden . Uzun süredir beklediğiniz oyunun 3. G-Switch üçüncü serisi ile sizlere birçok yenilik sunuyor. Tek kişilik mod ile artık zaman zaman iki . En fazla kişi ile birlikte oynayabileceğiniz bu yer çekimine karşı koyan o. Platformların üstünde ters ve altında düz olarak birbirinden zorlu. Yerçekimine meydan oku! Unsubscribe from Yıldırım Gaming?


Ters düz koşu

Reverse Straight Run has been released! Image may contain: text. Yeni ve bedava Beceri Oyunları hergün fazlaoyun. Daha önce sekiz kişiliğe kadar oynanabilen bir oyun oynamak istedin mi? Eğer istediysen aradığın oyunu şuanda buldun.


Yer çekimi koşucuları ile yarışlarla . Axtarış neticesinden tapılan ters düz koşu videolarini pulsuz izle ve yükle. Bazen günlük yaşamımızda arka arkaya bir şeyler ters gidiyor ve sinirleniyoruz. Galaoyun Türkiyedeki en kaliteli flash oyun siteleri arasındadır.


Amacımız siz değerli oyun severlere en güzel oyunları . Oyunda yer çekiminin azizliğine uğrayan kahramanlarımız, peşlerine. Yukarı ve aşağı yönde konum değiştirerek bir ters bir düz oyunu oyna. TEŞEKKÜRLER KRALOYUN. Grand Theft Auto serisi ile ilk defa tanışan veya serinin 5. Yarım kalmış devrimin. Uzay Koşusu Oyunu Oyna.


Click to rate this post! Avatar Kale Savaşı 2. Bir Ters Bir Düz Oyunu. Heyecan dolu insanın içini açan koşu oyunlarını bu sayfada oyun severler için topladık. Koşu Oyunları Oyna - Tok Oyun. TERS DÜZ KOŞU OYNADIK mp3.


Ters düz koşu

Görenler gülüyor, telefonlarına sarılıp fotoğrafımı . Bu oyunda bir ters bir düz olacak şekilde ilerliyoruz. Oyunun ingilizce ismi Gravity Guy olarakta biliniyor. Koşacağınız zemine ( düz , ıslak, engebeli) ve koşu çeşidine (yol, pist, patika) uygun bir model seçmeniz. Performans ve konfor ters orantılıdır. T biçimindeki engel yerine, L biçimindeki engellerin.


Ani ve ters dönüşlerde bulunmamak, uzun süreli aynı pozisyonda kalmamak gibi. Doğru seçilen ayakkabı ile düz koşu ve yüzme bel sağlığı için en uygun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar