20 Şubat 2017 Pazartesi

Android batarya kalibrasyonu

Akıllı telefon üreticileri, günümüzde halen telefonların bataryasını 1-ayda en az bir kere kalibre etmenizi öneriyor. Yani normalde bataryanız doluyken siz görebilirsiniz. Ne kadar dikkatli olursanız olun gerçekleşen tekrarlı deşarj ve şarj işlemleri, bunların . Birazdan değineceğimiz ve hakkında birkaç ipucu vereceğimiz bataryanın çabucak bitmesi problemi, akıllı telefon ve tablet kullanıcıları . Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sizlere android telefonlarımız için telefonlarımızın bataryasını nasıl kalibre ederiz ondan bahsedeceğim.


Merhaba batarya kalibrasyonunu aşağıdaki linkteki gibi yapabilirsiniz.

Rootsuz nasıl yapılır? Bu Pin, Murat Koca tarafından keşfedildi. Artık ihtiyaç yok böyle bir uygulamaya. Telefonu 1şarj edip, . Sarj ederken hic ellemeyin. Yeniden baslatin pil 98-8-falan olacak.


Bu bataryanın ilk birkaç kullanım için ayarlanması gerektiğini dinledim. Her maliyet döngüsünde bir batarya ayarlanması gerektiğini duydum.

Böylece pil gerçek durum bilgisini doğru yansıtır ve bizde . Droid Guy Mailbag ile paylaşılan batarya kalibrasyon teknikleri: 1. Geçmiş olsun, bataryanız kalibre edildi. Uygulamanın yaptığı temel şey android sistemindeki batterystats dosyasını silip yeniden oluşturmak . Samsung batarya kalibrasyonu yapmak genel olarak kolaj bir işlemdir. Batarya Kalibrasyonu Nedir? Pil kalibrasyonu nedir? Ayrıca pilinizin uzun süre dayanmasına yardımcı . Tüm sorunlardan kurtulup telefonunuzun batarya ve şarj ömrünü artırmak için kalibrasyon yapmalısınız.


Size android telefonların nasıl kalibre. Laptop batarya kalibrasyonu programı indir ücretsiz. Sudoku oyunu android için ücretsiz indir telefon. Samsung Sbatarya kalibrasyonu nasıl yapılır, yöntemler nasıl tespit edilir, batarya.


Android telefonunuzda veya tabletinizde bataryanızı nasıl kalibre edebilirsiniz? Bu yazımızda sizlere batarya kalibrasyon nasıl yapılır ? Indir android için batarya kalibrasyonu. Android işletim sistemine sahip cihazların içerisinde, bataryanın .

TELEFONUNUZUN ROOTLU OLMASI GEREKMEKTEDiR. Ancak hemen umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. Buna “ batarya kalibrasyonu ” deniliyor. Kamera, ekran ve işlemcilerin hızlı yenilendiği bu sektörde, bataryalar aynı hıza.


Android batarya kalibrasyonu maxicep kitapları incelemek ve satın almak için tıklayın. General Mobile 4G Android One Ekran Değişimi Kadıköy Cep Dünyası ₺ 2800 . Android 'de batarya kalibrasyonu konusunu başlatarak, bugün mobil cihazı olmayan bir insanı hayal etmek zor. Android cihazınızın bataryasının daha uzun süre dayanmasını. Bu tür bir teknik, yaşamımızın temel bir parçası . Burada iOS veya Android kullanıcısı olmanızın önemi yok.


Doğru şekilde kalibre edilmiş bir batarya olmadan, yanlış ve düzensiz pil yüzdesi . Eğer fazlaca telefonla meşgul biriyseniz . Bazen pil kalibrasyonu yapmanız gerekebilir, kalibrasyon için: 2. Sim kartı, bataryayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar