9 Şubat 2017 Perşembe

Avea kalan dakika sorgulama

Fatura döneminizde kalan konuşma, SMS ve internet kullanım hakkınızı ücretsiz öğrenebilirsiniz. Detaylar için sayfamızı ziyaret ediniz. Suan ben tarife olarak kamu extra kullanıyorum ben kalan dakikamı. Faturalı hatlar için yapılan sorgularda son 1 . Paketinizde bulunan dakika , SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada.


Avea kalan dakika sorgulama

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için tıklayın. Dilediğiniz zaman ücretsiz olarak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Kalan Kullanım Hakkı Sorgulama.


TTNet internet kullanıcılarına göre kalan kullanımlarını görmek biraz daha . Türk Telekom müşterilerinin sürekli olarak sorgulama yaptığı işlemlerden bir tanesi. Müşteri kalan dakika sorgulaması yaptığında mevcut tarife dakikalarını ve bir önceki fatura döneminden devreden dakikalarını toplu olarak sorgulayarak bilgisini . Hattım Turkcell faturalı nereyi arayarak ücretsiz kalan dakikamı ve sms imi öğrenebilirim? Güncel paylaşımlar blogu Lordiz. Tarife paketinizdeki kalan dakikanızı. Arkadaşlar nasıl öğrenebilirim kalan dakikalarımı, online işlemlerden araştırdım biraz fakat bulamadım?


Kullanım sorgulama ve Ek paket satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ne kadar dakika kaldığı ile ilgili bir SMS gönderiliyor mu? Bimcell sms sorgulama , Bimcell dakika sorgulama ve kalan internet.


EV-IŞ kampanyasından kalan dakikaları öğrenme. Yanlış bir numara çevirdiniz anonsunu duyar. Avea mesaj paket sorgulama. Turkcell kontor sorgulama için telefonunuzun ana ekranında iken.


Kontör Sorgulama Servisi. Hazır Kart aboneleri aşağıdaki şekilde de bakiye sorgulaması yapabilirler:. Her Yöne tl Nar Paketi? Bizbize Kampüs Turkcell İçi 1Dakika Sorgusu.


Türk telekom mobil kalan kullanımı bakiye sorgulama ile hızlıca öğrenin! Kotanızı düşünmeyeceğiniz bol internetli data . AVEA YENİ ÇIKAN PAKETLER. GSM, İnternet , Telefon, Posta ve diğer iletişim kanalları ile ilgili. Dönem Borcunuz: Hesap kesim tarihi itibariyle varsa önceki dönemden kalan borcu ve.


Prioritatea noastră este să ne ținem promisiunile. Cum pot sa aflu numărul de telefon de pe cartela SIM? Cum setez manual parametrii pentru internet mobil? Milli piyango sonuçlarında son dakika !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar