14 Şubat 2017 Salı

Metin2 dolunay düşürme yerleri

Metin2 dolunay düşürme yerleri

Nov Bu içeriğimiz de sizlere Metinde dolunay kılıcı düşürme taktikleri nedir nasıl elde edilir veya nasıl düşürebiliceğinizi detaylı anlatan bir rehber . Unsubscribe from sempun TV? BEĞENMEYİ VE ABONE OLMAYI UNUTMAYIN ! Aug diyelim kestiniz ama çıkmadı dolunay. Umarım metindolunay hangi canavardan düşer, metinde dolunay . Açıklama: metinpvp dolunay düşürme hakkında, metinpvp dolunay. Konuyu yanlış yere açtıysam özr.


Metin2 dolunay düşürme yerleri

Sizlere nasıl dolunay kılıcı düşürülür en kısa yolunu anlatacağım. Ancak eğer hangi yaratıklardan . Levelde Takılan Bu Silah Ortalama Hasarı Ve Beceri . ARKADAŞALAR VERECEĞİM TAKTİKLERİ İLK ÖNCE KENDİM DENEDİM VE 1ÇALIŞIYOR. MDİ GELEELİM TAKTİKLERE! Dolunay Kılıcı Düşürme Taktiği. Daha fazla bilgi için metin2.


Aslında item düşürürken örneğin dolunay iki basit kural vardır. Dünyanın en çok oynanan online oyunu metinden bashediyorum. Benimde en az 1kere bu taktik ile dolunay . Evet sizlere bugün dolunay düşürme taktiklerini ve dolunayı en kolay. Sep Söylediğimiz yerleri resimdeki işaretli bölgelerden daha kolay.


Metinhakkında oyun klavuz ve bilgi paylaşım alanı. METİNDOLUNAY DÜŞÜRME METİNGEYİK BOYNUZU YAY DÜŞÜRME METİNGBY DÜŞÜRME METİNİTEM DÜŞÜRME METİNYANG KASMA . Tabii ki de direk düşme ihtimali yoktur sürekli denemeniz lazımdır. Beğenerek bana destek olabilirsiniz.


Abone omayı unutmayın. Watch and download MetinKDP DÜŞÜRME ,PARA KASMA TAKTİĞİ in HD. METİNTC DOLUNAY VE KDP DÜŞÜRME TAKTİĞİ ZENGİN OLUCAKSINIZ W1l.


Metin2 dolunay düşürme yerleri

Bizi takipte kalınız. LETİŞİM ADRESİ: facebook.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar