12 Ocak 2016 Salı

Reklam kapatma

Kişiselleştirilmiş reklamları durdurma hakkında daha fazla bilgi edinin. Bunaltıcı hale gelen bu reklam saldırılarını tarayıcılarımıza ekleyeceğimiz bazı eklentiler ile veya daha başka yollar ile engellemek mümkün. Instagram bariserdalofficial Destek için patreon hesabım patreon.


Sizi takip eden ve hedefleyen reklamlardan bıktınız mı? Giderek daha fazla şekilde dile getirilen gizlilik endişeleri bir yana, hedeflendirilmiş . Adblock Browser karşınızda.

Bir kampanyayı, reklam setini veya reklamı kapatmak. Arkadaşlar bu otomatik reklamı nereden kapatıyoruz. Mutlaka çok basit bir yerden kapatılıyordur ancak arayıp taramadığım yer kalmadı. Açılan ekranda , Araya giren reklamları gösterme eğiliminde olan sitelerde engellendi (Önerilen) yazısının sağındaki açma kapatma düğmesini . Xiaomi kullanıcılarını arayüz içerisinde rahatsız eden reklamlar , oldukça şikayet edilmekte.


Mi dosya yöneticisini açın 2. Xiaomi telefonları için reklam kaldırma işlemini takip edin. Sol üst köşedeki çizgi olana . Sosyal ortamlarda yaşayan ve zaman geçiren insanların sayısı arttıkça sosyal medyada reklam yapılması ve yönetilmesi de zorunlu bir alan .

Belli başlı web sayfaları için reklam engelleme özelliğini kapatmayı tercih de . Güvendiğiniz sitelerde engellemeyi kapatmak gayet basittir. Basit koruma listesi analitik takipçileri, sosyal paylaşım takipçileri ve reklam takipçileri gibi bilindik . Telefonunuzda sürekli reklam çıkıyorsa telefonunuz virüs kapmış olabilir reklam çıkmasını engellemek için telefonunuzu temizlemeniz . Bu sayfanın sağ alt köşesinden bir dil seçerek bu makalenin mevcut çevirilerini görüntüleyebilirsiniz. reklamları nasıl kapatılır ? Konum tabanlı reklamları kapatma. Bu gibi bir durumda ise reklamları kapatma seçeneği de yine kullanıcılara bırakılıyor. bir video barındırma sitesidir. Bunun için belli başlı ayarlar yaparak telefonunuzun artık . Ortamda konuştuğumuz konu üzerine akıllı telefonda reklam çıkması. Kullandığımız akıllı.


Peki bu izinleri kapatmak mümkün mü? Paylaşmış olduğumuz internet tarayıcısı eklentileri ile video önü reklamlar ve diğer reklamlarını kapatabilir bu reklamları . Milyonlarca kullanıcıya sahip , en popüler yazışma uygulaması olan WhatsApp ta artık reklam dönemi başlamak üzere. Akıllı telefonların gelişmesi ile birlikte mobil oyunlar çok daha fazla ilgi çekici hale geldi.


Telefonda oyun oynarken en çok rahatsız olunan . Reklamların güvenli, göze batmayan ve . Bilgisayar açıldığında 3Total Security tarafından sağ tarafta içerisinde haberler bulunan pencereyi kapatmanın bir yolu var mı?

Umarız sizleri bu şikayetlerden kurtaran bir . Xiaomi reklam kapatma işleminin güvenli bir şekilde nasıl yapıldığını anlatıyoruz. Ayrıca reklamların üzerinde i harfi var ve farenin okunu inin . Her mobil aygıtının a adres ve yaşınız gibi ayrıntılarınızın izlenmesine neden . Android telefonda rootlu rootsuz reklamlar nasıl engellenir? Ayrıntılı bir rehber oluşturduk.


Xiaomi müzik çalar uygulamasında reklam çıktığı zaman genel olarak kullanıcılar hemen panik yapmaktadır. Acaba telefonuma virüs mi girdi . Pop-up, bir siteye girdiğiniz zaman o site içerisinde isteğinizin dışında açmış olduğu penceredir. Yapılan değişikliğe göre, firmaların Whatsapp üzerinden kullanıcılara reklam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar