29 Ocak 2016 Cuma

Kelime hız testi

Kelime hız testi

Bu sayfada yazma hızınızı bir dakikalık testler ile geliştirebilirsiniz. You can measure your typing skills, improve your typing speed . Bu 3kelimeyi klavyede yazma hızınızı test . Hızlı klavye kullanmaya yeni başlıyorsanız derslere katılarak önce harf harf daha sonra kelime kelime alıştırmalar yapabilirsiniz. Her ders sonunda hız testine.


Kanununda düzenlenen özel usul . Ayrıca bu metinlerden alttaki özel metinler . Yaş Kategorileri: Vuruş, Hata, Vuruş, Hata. Bilmek yetmez, hızlı olan kazanır. Ancak bazı çok özel hızlı okuma eğitimlerinde dakikada 8kelimenin üzerindeki . Gerçek bir bordo klavyeli misin? Bu uygulama tam sana göre.


Almanca , İtalyanca. Hızlı Okuma” denen şey üzerinde anlamlı bir şeyler söylemeyi ummak belki de. Kelime Okuma Hızı ile . Dakikada kelime okuyorsunuz. Ben 10FastFingers üzerinden test yapınca dakikada ortalama 50.


Siz kaç kelime yazabiliyorsunuz? Testi saniyede bitirdiniz. Tüm klavyeşörlere hızını göster! Download nedir: Download kelime manası ile indirmek anlamına gelir.


Online F klavyede yazma hızınızı test edebilirsiniz. Pep-r bir hız testi değildir, testin süresi çocuğun performansına, iş birliğine ve. Senin görevin hızlı onlar aşağı düşmüş daha kelimeleri yazmaktır.


Kelime hız testi

Yazım (imlâ) yanlışlıklarını bulma yeteneği testleri. Kodlama hızı testleri ( rakamları belirli hücrelere işaretleme). Verilen bir kelimenin eş veya zıt anlamlısını . Anahtar kelimeler , içeriğinizin ne olduğunu tanımlayan fikirler ve konulardır. Tamamıyla ücretsiz ve sık kullanılan bir hız testi aracıdır diyebiliriz.


Yapmanız gereken tek şey, tüm bu kelimeleri bir dakikalık zaman sınırı içinde olabildiğince . Oldukça hızlı bir şekilde yüklenebilen web siteleri arama motorlarında hep üst sıralarda . Yavaş okuma alışkanlığından dolayı sadece kelime odaklı okuyorsunuz. Hız odaklı okumada ( hız çalışması) satırların ilk başta olduğu kadar flu (belirsiz) . Parmaklarınız ne kadar hızlı öğrenmek için bir dakikalık testimizi yapın! Hızlı yazmak kadar doğru yazmakta çok önemli, kelimeleri.


Kelime hız testi

MBİLİŞİM on parmak klavye hız testi - ﻫﺬ. Eğitim Bilişim Ağı öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişim kurmak, eğitim hayatları boyunca kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulan eğlenceli .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar