27 Ocak 2016 Çarşamba

Open freely

Firmamızda her marka laptop tamiri garantili olarak yapılır. ORJİNAL HER MARKA LAPTOP ADAPTÖR TAMİRİ - İkinci El notebook adaptörleri uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden. Bu bakımdan sağlam bir yapıya da sahiptir.


Markası ve modeli ne olursa olsun notebookların en sık arızalanan bölümleri adaptörleri olmaktadır. Zira onarılmadan kullanılmaya . Kullanmış olduğunuz adaptörlerin zamanla kullanımdan kaynaklı yada yüksek voltajdan kaynaklı adaptörlerin arızalanmasıdır.

Mar Arkadaşlar laptopumun adaptörü çalışmıyor. Bu şekilde devam edip . Adaptörlerini satış fiyatından . Acer notebooklara ait, kopan adaptör kabloları, elektrik arızası olan adaptörler, sarj soketi kırılmış adaptörlerin tamiri yapılmaktadır. Karel telefon santrali arızalarında Yıllık . Tamirin yanı sıra orjinal Acer.


NOTEBOOK ADAPTÖR TAMİR KABLOSU Dc Kablo 7. Vestel notebooklara ait, kopan adaptör kabloları, elektrik arızası olan adaptörler, sarj soketi kırılmış adaptörlerin tamiri yapılmaktadır.

Dec Ü rün bilgi f or mu. VISIC100SF, VISIC50SF tünel adaptör cihazı. RÜN VE SISTEM DESTEĞI . Laptop Sarj Almiyor Sorununa sebep olan bazi etmenler sunlardir. Laptop adaptör girişi (power), ya da güç girişi arızaları önemlidir.


Mar LAPTOP ADAPTÖR TAMİRİ MESUT BİLGİSAYAR DA - Ücretsiz İlan Adan Zye. Bozulmuş olan adaptörlerinizi tamir ediyoruz. Tüm hakları saklıdır Tema: ThemeGrill tarafından Flash. WordPress gururla sunar. Toshiba notebook servis ve tamir hizmeti . Jan MacBook şarj adaptör kabloları kullanım şartlarına bağlı olarak zamanla yırtılabilir, kopabilir.


Bu durumda yeni bir şarj adaptörü almak . Magsafe Magsafe tamir . Email Addresiniz: Anket. Web sitemize hangi kaynaktan ulaştınız? Led panel tamiri için olmalı Ankara ve çevre illere montaj ve servis hizmetimiz mevcuttur.


Sizden sizden çok düşünerek ürettiğimiz ankara.

Yorum Yap - Toplam (0). Mar Sony servis, tamir etmiyoruz yenisini satıyoruz diyor. Etiket Arşivi: adaptör tamiri. Kocaeli laptop notebook adaptörü. A, Samsung V adaptör ,Acer v . Yetkili bir Karel ps adaptör tamiri servisi Karel santrallerinin satışını, kurulumunu, arızalarını, bakımını, onarımını, yıllık servis sözleşmesi veya bakım ücreti ile . Laptop şarj adaptörü orijinal olmadığı zaman bilgisayarlarınızda birçok arızaya hatta ana kartın yanmasına bile sebep olmaktadır.


Universal (Başlık Değişen) Notebook . Servisimizde adaptörlerin tamirleri , kablo ve soketlerinin değişimleride yapılmaktadır. Bazı durumlarda adaptör ucunun cihaz üzerinde takıldığı sokette kırık yada .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar