19 Ocak 2016 Salı

Laptop adaptör kablosu tamiri

Arkadaşlar bu videoda notebook adaptör tamiri hakkında bilgiler paylaştım izlemenizi tavsiye ediyorum. Merhaba leptopunuzun şarj aleti kablosu mu kırıldı? Videomuzdaki adımları izleyerek kendiniz. Kablo tam o laptop a bağlantı yeri ile kablonun birleştiği kısımdan koptu.


Kablolardan başlıyarak çok dikkatlice pcb ye kadar izle eğer birşey bulamazsan pcb yide çok dikkatli bir . Laptop adaptörü tamiri bol resimli.

Asus N5N550J N550JK Q5G5G550J Ekran Flex Data Kablosu. MM ŞARJ ŞARZ CİHAZI . Sony servis, tamir etmiyoruz yenisini satıyoruz diyor. Hp Adaptör izmir notebook teknik servisi.


Lenovo notebooklara ait, kopan adaptör kabloları , elektrik arızası olan adaptörler , sarj soketi kırılmış adaptörlerin tamiri yapılmaktadır. Notebook Servisi İletişim. Monster: ULTRA Adaptör. Tamirin yanı sıra orjinal .

ADET çok amaçlı dizüstü bilgisayar arabirim kablosu tamir DC güç adaptörü. Vergiler Hariç: 02TL. Stok Durumu: Tükendi . Sağ sol yapınca şarj . LAPTOP FLEXI KABLO TAMİR.


MacBook şarj adaptör kabloları kullanım şartlarına bağlı olarak zamanla yırtılabilir, kopabilir. Lenovo şarj adaptörü tamiri sayesinde artık taşıma sırlarında kabloların bozulması ve . Bu durumda yeni bir şarj adaptörü almak . Kırılan veya kopan adaptör kablolarını aslına uygun olarak değiştiriyoruz. Kablo Değişimi veya tamiri yapılmaktadır.


Acer notebooklara ait, kopan adaptör kabloları , elektrik arızası olan adaptörler , sarj soketi kırılmış adaptörlerin tamiri yapılmaktadır. Kopan adaptör kablosu profesyonel kişiler tarafından onarılabilir. Daha önce uzatma kablosu tamiri yapmıştım.


ADAPTÖR GİRİŞİ TAMİRİ VE ONARIMI. Basit bir arızası vardı. Kullanım sonucu devre kutusunun dibinden kırılmış yada şase olmuş laptop adaptör kablosunun tamirini yapıyoruz.


Asus adaptör modelleri satış ve serfis hizmetleri İzmir.

Adaptör kablosunun adaptör çevresine sıkı olarak sarılması adaptör. Standart Adaptör Kablosu 5. Bu tür aızalarda adaptör tamiri bozuk jakın orijinal jakla değiştirilmesi ile tamir edilir. Ayrıca kırılmış ve ya kopmuş olan adaptör kablosunu sıradan bir bantla . Daha sonra o kabloyu alıp eskisi ile değiştirmesi için elektronik tamir dükkanına girdim.


Adam şarj adaptörünü ve eski kabloyu lehimleri eriterek . Casper notebooklara ait, kopan adaptör kabloları , elektrik arızası olan adaptörler , sarj soketi kırılmış adaptörlerin tamiri yapılmaktadır. YANINDA GÖNDERİLECEKTİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar