24 Eylül 2015 Perşembe

Metin2 şaman statü dağılımı

Hem klasik statü dağılımı hem de son seviyeye kadar statü gelen serverlerde şamanlar (hem ejderha gücü hem de iyileştirmeci) için dağılım. Oct More from forum. Açıklama: şaman statü dağılımı hakkında, şaman statü dağılımı hakkında herşey, şaman statü dağılımı hakkında doğru . En sağlam statü gelişimi ile birlikte . Ejderha gücü şaman statü verirken . Statü sıralaması nasıl olmalıdır. Aug Ancak diğer karakterlerin yani bıçakçı ninja ile okçu ninjanın, iyileştirme ile ejderha gücü şamanın statü dağılımı aynıdır. Büyülü silah ile Kara . Beceri Dağılımları : Arkadaşlar beceriler konusunda iyileştirme şamanı için asıl önemli olan konu becerilerin sırasıdır.


Metin2 şaman statü dağılımı

Sebebi ise pvp veya . Feb Merhabalar bugün sizlere metintr ve metinpvp serverlar için hangi karakter hangi statü sıralaması yapması gerekir, ilk hangi statüye. Güçlü birer Şaman olmak istiyorsanız aşağıdaki dağılımlara harfiyen uyun. Diyeceğim o ki eğer sura ve şaman oynuyorsanız hp den öne karakterinizin splerini fulleyin. Bu statü dağılımı sizler için denedim. Artık SP Güçü Artırıyor.


Mar Merhaba Bugün size metinpvp serverlarında herhangi bir karakter nasıl dizilir. Bu yüzden yazımızda sizlere büyülü sura da statü dağılımı ve skill . Ninja, Sura ve Şaman olmak üzere dört karakter bulunuyordu. Jan Şamanlar büyü ve sihir güçleri kuvvetli,oldukça bilge karakterlerdir. Bir savaşta şamanların yardımı ve üstünlüğü tartışılamaz. Bunları kolay yoldan öğrenmek için kullandığınız karakterin . Metinmuhabereçı statü …. Jul Bedensel savaşçıda statü dağılımı hp str olarak verilir.


Aug Merhaba arkadaşlar metinoyununu oynuyor iseniz karabüyü sura efsunlarını ve statüsünü iyi ayarlamamız gerekmektedir. Söyleyeyim Bazı Yerler Alıntıdır. Niye diye soracaksınız biliyorum çünkü karşınızdaki savaşçı ve şaman ise . Savaşçı, ninja, sura, şaman ve lycandır.


SURA, SAVAŞÇI, ŞAMAN , NİNJA yenilmez bir savaşçı olabilmek için bu uygulama size göre. Hangi iteme hangi efsun gelmeli. Serimize hoş geldiniz.


Sizler için eğlenceli aktif farklı içerikler çıkarma peşindeyim, umarım keyif alırsınız. Gelelim pvp serverler için statü dağılımına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar