21 Eylül 2015 Pazartesi

Mail sunucu

KMail server paketlerimizden birini seçerek e-posta sunucu hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Kurumsal mail sunucu , işletmenizin e-posta ihtiyaçları için özel olarak optimize edilmiştir. Yüksek disk kapasitesi, ücretsiz antispam hizmeti ve en uygun fiyat . Mail hosting ile yüksek kapasiteli ve profesyonel bir e-posta sahibi olun.


Gelen Sunucu – POP3: pop. Kurulum Hizmeti - Ücretsiz Mail Taşıma.

BUDGET MAIL SERVER 350TL Aylık. Mail , e-posta ayarlarını elle girmenizi isterse hesap türünü, posta sunucusu adresini ve bu makalede listelenen diğer bilgileri edinmeniz . Outlook gibi e-posta uygulamalarının çoğu e-posta sunucu ayarlarını otomatik olarak. Mail server ile kendinize ait sunucuda maillerinizi dilediğiniz gibi yönetebilir, limitlerinizi belirleyebilirsiniz. Profesyonel çözümlerimizi inceleyin.


Mail Server ( Mail Sunucusu ), kullanıcılar için tüm elektronik postaları bir ağ üzerinde tutan uzaktaki veya merkezi sunucudur. Kurumunuzun sahip olduğu tüm alan adlarının eposta hizmetini mail sunucudan kullanabilirsiniz. Eposta sunucunuzun kaynakları yükseltilebilir olduğundan .

Kurumsal ssl destekli mail sunucuları ile 1spamsız ve güvenli epostaların keyfini çıkırtın. Kendine özel chat ekranı ile her an iletişimde kalın. Mail sunucu kiralama ile istediğiniz zaman istediğiniz yerden mail alışverişi yapın.


Yüksek hızlı ve kesintisiz çalışan mail sunucularımızı inceleyin! POPsunucusu : Bu alana mail. Zimbra mail sunucusu kurumsal müşterilerimize özel profesyonel eposta hizmeti sunar.


Sizde profesyonel mail hizmeti için IHS. Outlook ve Apple Mail gibi diğer posta istemcilerinde okuyabilecek şekilde değiştirin. SMTP sunucusu : mail. Bağlantı Noktası: 995. Akıllı mail hosting sistemi İsim Tescil fırsatlarıyla hayatınızı kolaylaştırmaya geliyor!


SSL gerektirir: Evet. Düzeltme : Resme aldanmayın Sunucu Kapısı :değil 5olacak) 14- BiTTi şimdi e- mail gönderelim ve Email Alalım. Bazı sunucular için farklı port ve sunucu ayarları gerekebilir. Ancak sunucularımız dahil sunucuların. Limitsiz Mail Adresi.


Mail e- postaların kopyalarını otomatik olarak sunucuda kaydeder fakat web arayüzünün. Windows Server üzerinde birçok mail server uygulaması kullanılabilmektedir.

IceWarp Merak Mail , Exchange, hMailServer, SmarterMail vb. Yandex Kurumsal Mail Hesabı Ekleme ( Outlook ). TCP ip Porto ile çalışan IMAP e-postaların sunucu üzerinden. IMAP size e-posta iletilerinizi do?


Elektronik postanın aynı sistem üzerindeki bir göndericiden diğer bir alıcıya gönderilmesi aslında çok basit . Yandaki ekranda mail hesabı seçenekleri. En üst satırdaki Mail Hesabı Ekle sekmesine tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar