2 Eylül 2015 Çarşamba

Icloud yedekleme

Icloud yedekleme

Oct Aygıtınızı bir Wi-Fi ağına bağlayın. Cloud şimdi yardımı ile sadece aygıtınızın . Bu nedenle bazı çok önemli depolama alanı boşaltın ve aygıtınızı en uygun kapasitede gerçekleştirir emin olmak için eski iCloud performans silmek için esastır. Jul Bunun için öncelikle yedekleme yöntemine karar vermeniz gerikiyor. Cloud yedekleme ya dayedekleme ile cihazınızdaki bilgilerin . Hiç önemli kişileri kaybetmiş Eğer hiç şüphesiz iCloud kişileri yedeklemek önemini anlıyoruz. Aşağıda makalede göreceğimiz gibi etkili yollarla çok kolay.


Icloud yedekleme

Otomatik bir yedekleme. Nov Apple daha önce tanıttığı fakat bir türlü yayımlamadığı iCloud mesaj yedekleme hizmetini iOS 11. Beta güncellemesi ile geldi.


Jun Bunun için hangi yedekleme yöntemi uygulayacağınıza karar verin. Telefonunuzu iCloud ya dayedekleme yöntemlerinden biriyle . Jun Daha önce aldığınız yedeği cihaza geri yüklemek için bir bilgisayara ihtiyacınız yok. Tek ihtiyacınız Apple kimliğiniz ve bir kablosuz ağ . Birkaç this one buldum, en önemlisi this one ve this one. Başlamadan önce, iCloud veile yedekleme yapmak arasındaki farkı öğrenin. Hangi yöntemin sizin için en iyisi olduğuna karar verin ve aşağıdaki . Mar Birincisi bilgisayarımıza yüklü olanyazılımı kullanarak yedekleme , ikincisi iCloud kullanarak bilgilerimizi internete (buluta) yedekleme.


Icloud yedekleme

Feb İyi haber şu ki bunu yapmanın iki kolay yolu var: iCloud ve iTunes. Nov Bu gibi durumlar için iCloud hep yanınızda. Nov Icloud yedeklemeye girip actıgımda basarısız oldu diyor ve acamıyorum o yüzden yedekleme yapamıyorum ne yapmam gerekiyor. Yedekleme Nasıl Yapılır. Sep Notlar için iCloud dene derseniz, notlar kısmına girdiğimde iCloud kısmında sadece civarı notum var.


Diğer notlarımın hepsi normal notlar . Problemle karşı karşıya kalmamak için veriler tespit edilir. Veri belirleme işlemi;. Ayarlar — iCloud — saklama alanı ve yedekleme — alanı yönet adımları takip . Yoksa sonsuza kadar mı? Aug icloud , verilerinizi yedeklemek için mükemmel bulut tabanlı seçenektir! Bu rehberimizde sizlere iCloud.


Icloud yedekleme

Cloud , Apple tarafından sunulan bulut depolama servisidir. Daha önce yedekleme yaptığım ve geri bir çok kez geri getirdiğim dosya foto. Fotoğraflar” seçeneğini kapalı tutarsanız genellikle GB alan yeterli olacaktır.


Bunlardan biriaracılığıyla bir bilgisayarda yedekleme yapma, diğeri de doğrudan . Jan WhatsApp sohbetlerinizi bulut ortamında yedekleme yapabilmek için iCloud kullanmanız gerekir. OS sürümünü kullanıyorsanız, aynı . Apr iCloud ile yedekleme 1- Aygıtınızı bir Wi-Fi ağına bağlayın. Bir kere indirdikten sonra cihazlarınızda bulunan bütün .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar