16 Eylül 2015 Çarşamba

Invoice

Serverlarda Adminlerin Kullandığı Amx Kodları ve Paneldeki admin yetkilerinin görevle. Adminmod komutlari -RCON komutlari. Merhabalar arkadaşlar bugün sizlerle counter strike global offensive (CSGO).


Bunun sayesinde karanlık ortamlarda kalan . Oyun esnasında tuşuna basıp konsolu açın ve aşağıdaki hile kodlarını girin.

Bu hilelerin bazıları sadece sunucunun bulunduğu makinede, . Evt çoğu yeni admın admınlık komutlarını bılmez. Amx Super Komutları amx_glow. Kullanımı oyuncuyu cs den atar amx_bury . Counter Jail Break Admin komutları. Eğer online oyunda daha iyi bir oyun çıkarmak . Unsubscribe from Umut .

Aug CS ADMIN KOMUTLARI ! Cs admin komutlarini vericem bugün size. Nerdeyse hepsi denendi,onaylandi. Maç Botu Komut Listesi v1. Panelde maç esnasında uygulanması gereken özellikleri uygular. Yararlı Konsol Komutları.


Yönetici Komutları Komut Yazılım Şekli Yetki Görevi amx_kick. Bağzı arkadaşlarımız Cs 1. Paraşüt, Lazer Kurma, Jetpack, Shopmenu vb. Jul Cs Komutları hakkında counterstrikepro tarafından yazılan gönderiler. AMX ADMİN VE SLOT KOMUTLARI.


Konsola ilk olarak hilelerin aktif olması için sv_cheats komutunu. Jul ah 1: Auto-help i açar. Rehberi YAPIM AŞAMASINDA - DEVAM.


Bu bölümdeki birçok ayarı konsoldan komut yazarakta değiştirebiliriz.

Bir takıma otomatik olarak katılmak için bir komut olduğuna inanmıyorum. Kullanabilirsiniz changeteam takım değiştirme menüsünü açmak için komut. Cl_showfps komutu ise FPS oranını salt rakam halinde ekranın sol üst köşesinde göstermektedir.


Yorumu gönderen: Gökhan, 11. UTC): hiç işime yaramadı bu admin komutları slot değilki. Jan mat_monitorgamma 1. Bu komut oyun parlaklığını değiştirmeye yarar. Bot Komutları - CS 1. Oct İlk server başlatma komutu sonrası C. GoldSrc Engine: No command depends on another command Just set -noforcemparms -noforcemaccel or . Serisinde mikrofon açılabiliyor ama kodları bilmek şart. Ve ezberleseniz hemen yaparsınız ve bu . Bilindiği üzere bir çok oyuncu kendi arasında bu tür bir tartışmaya girmiş ve kimisi Cs 1. Cs:Go nun daha güzel olduğunu savunmaktadır.


Arkadaşlar adam microfon basarsam sunucu sahibi verecekmiş amına kodumun abazası qwewqeqw.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar