10 Aralık 2019 Salı

Resimdeki farkı bul

Resimli , yeni aradaki fark. Bölümlü fark bulma oyunu toplam levelli. Her resimde toplam fark var. Kolay ve güzel bir fark bulmaca oyunu.


Sınıf, Okul öncesi ve Okul hakkında daha fazla fikir görün.

Gizli nesneyi bulma etkinliği Kids Corner, Terapi, Kurşun Kalem Sanatı . Eskiden gazetelerin bulmaca köşelerinde bu tarz (iki resim arasındaki fark ) bulmacalara sıklıkla rastlardık, şimdi ise teknolojinin gelişmesiyle . Sizi biraz bu testle zorlamaya geldik. Sadece çok dikkatli olanlar bu fotoğraflardaki farkları görebilir. Bu nedenle fotoğraflara çok dikkatli . Fark bulmaca oyunumuzun amacı birbirine çok benzeyen iki resim arasındaki farkları bulmaktır.


Bakmayı ve Gözlemlemeyi Biliyor musun?

Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Sevimli kaplumbağanın farklarını buldukça puan kazanacaksınız. Tam Adet Farkı Bul Resmi Var ! Uygulama İçi Satın Alımlar Sunar . Fark Bulmaca Oyunu İki resim arasındaki farkı bul Harika oyun Muhteşem Oyun Güzel Oyun Hafıza Oyunu oyna oyun oyna zeka oyunları beyin . Bu resimde olmaması gereken, diğerlerinden farklı sayıyı bulun. Kelebek tırtıl iki resim arasındaki farkı bulmaca sayfaları kağıdı ve aradaki farkı bul çalışma kağıtları bilgisayarınıza indirip yazıcıdan yazdırın, çıktı.


Gözlerinizi hazırlayın, çünkü bunlar oldukça zor. Bir zamanlayıcı kapın ve . Bakalım bulabilecek misiniz? BONUS: Bu fotoğrafta . Kİ RESİM ARASINDAKİ FARKI BUL ! Sizlerle güzel bir bulmaca çözmeye. NaraMaxx Farki Bul Yarismasi. Soldaki resimde mankenin kolyesi , sağ kolundaki bilekliği ve yerdeki fiyat listesi.


Bak, tara, kes ne yapman gerekiyorsa onu yap.

Bu Farkı Bul resimlerinde, ne yaparsan yap ama çabuk yaptığından emin ol! Aynı olmayan yerlerin üzerine tıklayarak fark bulma oyunu oyna. Redka Farkı Bul Hafıza Oyunu. Oyuncular kartlara bakarlar ve kart üzerindeki resimdeki ayrıntıları hafızalarında tutmaya çalışırlar. Daha sonra oyuncuların . Kategori : Beceri Oyunları.


Mause yardımı ile amacımız bu iki resim. Farkları Bul Küçük Yaş (Difference Jr) (Difference Junior). Her bir oyuncunun önünde aynı resimden oluşan bir kart destesi bulunur. Hem eğleneceğiniz, hem keyif alacağınız hem de gözlem yeteneğinizi arttıracağınız Farkı bulun . Kutu içerisinde adet kart bulunur. Kartların her iki yüzünde resimler vardır.


Fakat bu resimler tamamen birbirinin aynı değildir. Kartın iki yüzü arasında bazı . Free find the difference . Favori oyununu bul ve hemen oyna! Rafadan Tayfa ile farkı bul Rafadan Tayfa fark .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar