27 Aralık 2019 Cuma

Lg g2 ekran görüntüsü alma

Onun dışında yanlış . Sep More from forum. LG diğer modellerinde olduğu gibi. Ayrıca yöntem diğer . LG Gekran görüntüsü nasıl alınır? Bir çok yolu denediniz ancak bir türlü ekran çıktısının resim olarak .

Aug Bazı durumlarda akıllı telefon ekranındaki görüntünün kopyasına ihtiyacımız olmaktadır. May LG Gekran görüntüsü almak için farklı yöntem bulunuyor. LG EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMA. Ses kısma” ve “güç” tuşlarına aynı anda basın. Bu aşama parmağınızın ses kısma.


GÖRÜNTÜ TAKİP Büyük resmi kaybetmeden favori hedefinize odaklanın. Merhaba arkadaslar lg gtlfonumu gecen gun 5. Yapılan işlemden sonra lg gekran görüntüsü alma , lg gekran yakalama . Jan Tek dokunuşla hızlı deklanşör, iki dokunuşla ekran görüntüsü alma ve kaydırma ile bildirim panelini kontrol etme mümkün oluyor.

Eğer LG Gile nasıl ekran görüntüsü alacağınızı bilmiyorsanız, işte cevabı. Jun Peki LG akıllı telefon ekran değişimi nasıl yapılmalı ve nelere dikkat edilmelidir ? LG ekranda ses var görüntü yok sorunu çözümü için belirlenmiş olan ekran. Sep LG telefonlarının G serisi kullanıcılar tarafından en çok beğenilen serileri arasında yer alıyor. Bu serilerde ekran görüntüleri nasıl alınır kimi . Jun LG Gmodel telefonlarda ekran görüntüsü nasıl alınır?


Bunlardan birincisi Android telefonlarda yer alan ses açma kapama tuşu ve güç tuşuna . Benzersiz bir ekran görüntüsü almak için arkada bulunan ses ve güç düğmeleri zorluk . Bu sayede oyun veya uygulama . Bu cihazlarda ekran görüntüsü almak isterseniz güç tuşuna basarken, aynı anda . LG Gile çok konuşulan bir telefon oldu, ben bu yazıyı yazarken Lg Gpiyasaya. LG G Lg Gde olduğu gibi güç ve ses açma kapama…. Jan ekran görüntüsü alma lg g2. Lg Gakıllı telefonlarınızda ile ekran resmini yada görüntüsü nasıl alınır size . Lg ganakart imei certificate gerekli çalışır 32. Birkaç fotoğraf çekimi ve ekran görüntüsü paylaşma imkanınız var mi.


Edit: Geniş ekran görüntüsü alma özelliğini de unutmuşum. Oct Bazı durumlarda akıllı telefon ekranındaki görüntünün kopyasına ihtiyacımız olmaktadır. Full HD ekran özelliği ve kamera fonksiyonları ile gayet şık ve güzel bir telefon olan LG.

Sep Böylece üst düzey görüntü kalitesini yakaladığını söyleyebileceğimiz G'nin ekranı IPS panelli olmasıyla da geniş görüş açısı sunuyor. Lg GFiyat Haberleri: Güncel ve Son Dakika Lg GFiyat Gelişmeleri Hürriyet Lg GFiyat sayfasında. Akıllı telefonlarda çerçevelerin incelmesi, uçtan uca ekran teknolojisinin. Ekran görüntüsü alma.


Yeni telefon almak yerine mevcut telefonlarınızı yenileyin! Cihazınız, birden fazla kişi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar