21 Ekim 2019 Pazartesi

Sanal pos garanti

Nov GARANTİ 3D SANAL POS KURULUMU. Jan Sanal POS nedir, sanal POS nasıl alınır, nasıl çalışır, ne işe yarar gibi. Kart çekimi BAŞARISIZ! Kategori Kodu Hatalı. Bankasından provizyon alınız.


No information is available for this page.

Tüm opencart paketleri, tema ve modülleri. Bu Pin, Hüseyin Müslüm tarafından keşfedildi. Siparişleri görüntülemek için garanti sanal pos yönetici ekranında yeni kullanıcı tanımlamalısınız.


Kullanıcının rolü tam yetkili olarak atanmalı. Yani aktif şekilde çalışan garanti. Bu modülü ücretsiz kullanmak için Shopgez sistemine üye olmanız ve Shopgez alt yapısı kullanmanız gerekli . MdStatus ‎: ‎ProcReturnCode ‎: ‎MdErrorMsg ‎: ‎Isyeri Kullanim Tipi Desteklenmiy. Göre sırala: En çok incelenene göre sırala.


Premium WordPress themes and plugins, php and js scripts.

Payfull hesabınızda oluşturabileceğiniz test sanal pos bilgilerini içerir. Secure Key, 123qweASD. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin.


Plugin could not be activated because it triggered a fatal error. Started by: omarkhatib. Dec Sanal POS ile eticaret sistemleri internet üzerinden kullanıcılardan.


Bazı hata mesajları metin olarak anlaşılmaz olabilir, konu ilr ilgili . WordPress webuti-woocommerce- garanti -bankasi- sanal - pos Plugin vulnerabilities. If you order a security review of the plugin . Aug Farklı bankaların sanal POS çözümleri oluyor. Merabalar, garanti bankası ortak ödeme sayfası hakkında bilgisi olan varmı, yani sanal pos entegrasyonu yapmadan mı kullanılıyor ortak ödeme sayfası, ortak . D Türü olarak 3d modelde çalışır.


Modül WordPress Woocommerce plugini halindedir . E-ticarete yeni başlayan veya başlayacak olan herkesin aklındaki temel soruların başında Sanal POS ve. GarantiPay hemde 3dli işlem yapabilirsiniz. Normal ve Ortak ödeme. Tek çekim ve taksitli satış yapabilme.


VirtueMart Sanal Pos Kampanyası.

This plugin is unlisted in the WordPress. The code is still available to . Merhabalar, Daha evvelce sanal pos kurulumu yapmadım. Kodları kopyalayıp garantisanalpos. WHMCS nin kurulu olduğu dizinde . Lütfen ödeme yapmak istediğiniz tutarı giriniz.


Kampanyaya tek ödemeli işlemler ve sanal pos işlemleri dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar