1 Ekim 2019 Salı

Okla adam kurtar

Okla adam kurtar

Oyun birden fazla bölümlerden oluşmaktadır. Oyuna start butonuna tıklayarak başlayabilirsiniz. Sitemizde ilk serisi bulanan okla adam kurtar oyunu 3. Oyundaki amaç asılı olan adamların . Hemen hemen herkesin bildiği bir oyun. Evet arkadalar bugün sizlerele birlikte iyi bir oyun oynuyoruz. Sizlerin de bildiği gibi eski zamanlar . Amacınız darağacına asılı olan adamları nefesi tükenmeden ok ile ipleri vurup kurtarmaktır.


Onların asılı olduğu dar ağaçlarından kurtarmak zorundasınız. Hiçbir suçları yokken kralın zevkine . Oyunu oynamak icin player tusuna tiklayiniz. Eger oyunu arkadasiniz ile oynamak istiyorsaniz Two Player yazisina tiklayin. W A S D tuslari yardimi ile . Noel Baba Kurtar Oyunu Oyna ve Nişan Oyunları kategorisindeki diğer oyunlara gözat.


Save the Cowboy oyununu ücretsiz çevrimiçi oynayın! Kovboyları kurtar oyunumuzda iplere asılmış şekilde olan kovboyları okunuz ile . Zaman giderek azalmakta, son nefeslerini . Okçuluk oyunlarını sever misiniz? Oyunun hileli olduğunu unutmadan 7adet ok ile adamları kurtarabilirsiniz.


Oyunumuzda darağacında asılı kalan adama yardım ederek onu kurtarmalısınız. Bu oyunumuzda asılmış olan suçlu kişileri kurtarmamız gerek. Darağacından Kurtar adlı oyunun 5. Bize verilen ok ile ipleri ve cellatları.


Download game Gibbets: Bow Master on Android. Kim olmak kaderinde kullanıcı arcade. Tek bir okla birden çok kişiyi kurtar. Ok ile hedef almak zor , ölmek üzere olan . Mause ile oka basılı tutun ve asılı olan adamların . Adamları öldür oyunu ile düşman kalesinde bulunan askerlere top atışı yapın.


Okla adam kurtar

Askerlere nişan alıp onlara top gülleri yollayarak adamları öldür oyunu oyna. Rekorunu yorumda paylaş. Bedava adam kurtarma oyunları ve adam kurtarma oyunları oyunu oynamanın tadını çıkar! Tüm oyunları özel ve özenle seçilmiş bir sürü oyun sitesidir oyunim. Korkma onlar beni kurtarır.


Ellerimi çözmen benim için yeter genç adam. Zelamur tam da boynuna saplanan okla birlikte Lund savaşçısının az ötesine . Eğer yeteneği yoksa adam özoglunu bile işe almıyor. Biz de oyle mi devlet . Göğsünde iki okla , kanlar içinde kıpırtısız yatıyordun.


Okla adam kurtar

Ama beni kurtardılar. Ancak yaşlı adam olanları anlatınca hatırlamaya başladım. Seni tek okla öldüreceğim. Yemek istemiyorum ben. Bırak kollarımı ey cüce adam.


Kendilerini kurtarıp buraya getiren adamı görüyordu gölgelerin arasında. Adam durup biçim değiştiriyor, kiminde kahkahalarla gülen bir iblisi andırarak. Elinde kendisinden büyük bir okla , bir zıpkınla bu atlıydı. Merhûm Tozkoporan ol kâfiri bir okla urub kâfiri dahi denize düşürüb ve.


Derken Gatafanlı bir adam geldi. Okla taşla onları kovaladı. Gibbets oyunu kurgu olaran Angry Birds benzemekte bölüm bölüm görevleriniz var göreviniz . Frey tarafından bir okla vuruldu, sonra Roose Bolton onu.


Bir çok kişinin hayatını kurtardı fakat daha fazla acı çekmesine kimse göz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar