23 Ekim 2019 Çarşamba

Pasfotomaç

Sporun tüm branşlarından haberler, son dakika gelişmeleri, özel dosyalar ve ilgi çekici videolar Fotomac. Pasfotomac haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Pas Fotomac haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Her gün yayınlanan, Türkiye ve dünyada gerçekleşen güncel spor haberlerini okuyucuya sunan spor gazetesidir. PasFotomac gazetesi - İhlas Haber Ajansı.


Pas gazetesi istenilen satış rakamına ulaşamayınca Fotomaç gazetesi ile birleştirilmiş ve gazete, Pas Fotomaç adını almıştır. Pasfotomaç ürününe ait fiyat, kategori, birim ve fiyat hareketlerini sitemizde bulabilirsiniz. Fenerbahçe kadrosuna dahil oldu.


Turgay Demir/ Pasfotomaç (0011). Bu Haberi Paylaş : BENZER HABERLER. Geçen yıl Dergi Grubu Sefaköye taşınmıştı. AM - Retweets; Semih . Yeni Konya Gazetesi Star Yeni Şafak Sabah Milliyet Türkiye Gazetesi Yeni Akit Hürriyet Takvim Milli Gazete Akşam Milat . Birincilik tescillendi.


Sabah-ATV grubu bünyesindeki Turkuvaz Dağıtım Pazarlama A. Mosturoğlu, bugün Pas Fotomaç gazetesinde yayınlanan bir habere adeta ateş püskürdü. Show TV Alem FM Sabah, Yeni Asir, Takvim, Pasfotomaç , Cumhuriyet (Partial) Online publishing, magazine. Sabah Gazetesi, Takvim, Günaydın, Yeni Asır ve Pas, Fotomaç gazeteleri, Bebeğim ve Biz, Sinema, Sofra, Home Art, Şamdan Plus, Yeni Aktüel, Para, Global . ATV - AHaber - Yeni Asır TV - ATV Avrupa - (Turkuvaz) Gazete Sabah - Takvim - Pas – Fotomaç Dergi Aktüel - Para - Forbes – Bebeğim ve Biz – Sinema Sofra . The mainstream Sabah which competes with Hürriyet, the boulevard paper Takvim (28018), the sports daily Pas-Fotomaç (22558) and the most prominent .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar