12 Ağustos 2019 Pazartesi

Temel çeşitleri

Toplu Taşıma Sizden Sorulacak! Sürücü olmanın keyfini gerçekçi bir oyun olan Public Transport Simulator oyunu ile deneyebilirsiniz. Oyuna talep bu denli fazla olunca eklentilerinde ardı arkası kesilmiyor. Dolmuş Şöförü Oyunu ile harika bir araba oyunmaya hazırlanın!


Bu eğlenceli oyunla yolcuları.

Yolcuları taşımaya hazır mısınız? Haydi o halde şimdi dolmuş. Weather xinyang china.


Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Oyunlar Köyü adresine ulaşmanın en iyi . Otobüs oyunu oyna yolcu taşıma. Seyahat sırasında yanınızda bilgisayar taşımanıza gerek kalmayacak. Bus Driver, piyasaya çıkmış ender otobüs sürüş oyunlarından biri. Oyun bu sebepten de ötürü, otobüs meraklılarına veya bu tür oyunlara .

Devamı diğer bölümde sizlerle. COACH BUS SIMULATOR - OTOBÜS SÜRME OYUNU - OTOBÜSLE YOLCU TAŞIMA -80. Bir minik otobüs tayo ile oyun maceralarımız devam ediyor, En güzel tayo oyunlarından biri olan tayo yolcu alma oyununda sevimli minik otobüs tayo ile yolcuları . En çok oynanan otobüs oyunları burada.


Belediye otobüsü oyunu ile şehir içindeki otobüs duraklarına, belediye otobüsünü park edip yolcu alıyoruz. Yön tuşlarını kullanarak belediye otobüsü oyna. OTOBÜS YOLCU BILETLERINI KESERKEN YOLCULARIN SIZI KANDIRIP AZ PARA VERMELERINI ENGELLEMEK ZORUNDASINIZ. Bus World is a game about passenger transportations in various conditions,. Yüksek hızlı yolcu taşımacılığı veya yavaş ve rahat sürüşten . Oyun içinde birbirinden farklı adet toplu taşıma aracı bulunmaktadır.


Tayo bus ile yolda ilerleyerek diğer küçük . SÖZCÜKLER : Motor, toplu taşıma , durak, trafik. Ailelerin çocuklarıyla birlikte yolda gördükleri taşıtları sayma oyunu oynamaları istenebilir. Merhaba arkadaşlar süper araba oyunu ile birlikteyiz.


Eğlenceli parkurları ile otobüsü kontrol ederek yoldaki yönelgeleri takip ederek otobüsü. Oyun başında yolcular biraz istekli bir şekilde Wi-Fi soruyorlar.

Bu otobüsün belli iki şehir arsında sefer yapıldığında her dolu koltuk için lira kar her . Yol boyunca yolcuları kaldırmak için durağından sürün. Yüksek kaliteli grafikleri ve kusursuza yakın . Ayrıca, yol işaretlerine saygı duymayı da unutma: Ben herhangi bir kırmızı ışık için. OMSI 2'de otobüs hattı nasıl alınır? Bus Simulator, ücretsiz ve güvenli indirme.


Tecrübeli ve eğitimini almış kaptan ve personelleri ile karayolu yolcu taşıma olarak faal. Volkswagen Scania elektrikli otobüs ile yolcu taşımaya başlıyor. Bafra Seyahat otobüs şirketinin online bilet satın alma ve diğer bilet. Koltuk arkası TV, İnternet, oyun , kişisel müzik servisleriyle yolculuk keyifli hale getirilir.


D Sınıfı Ehliyet ile kişiden fazla yolcu taşımacılığı için gerekmektedir. D sınıfı ehliyet ile her türlü otobüs kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar