26 Ağustos 2019 Pazartesi

Cpu sıcaklık ölçer

Core Temp, işlemcinizin sıcaklığı , iş yükü ve güç tüketimi gibi işlemciniz hakkında çeşitli bilgileri gerçek zamanlı olarak görmenizi. HWmonitör adlı uygulamayı kullanıyorum. Ekran kartı sıcaklığını bilmek yeterli olacaktır bunları da ekran kartı üreticisi ve anakart . Core Temp İndir - İşlemcinizin sıcaklık değerlerini öğrenmek ve takip edebilmek için kullanabileceğiniz basit ve ücretsiz bir program.


CPU Thermometer tam size göre. Arkadaşlar fanımın devir sayısını ve cpu sıcaklık ölçümü yapabilen bi program. HWMonitor indir - HWMonitor, bilgisayarınızdaki önemli bileşenlerin ( İşlemci , Disk, Ekran Kartı vb.) anlık sıcaklık değerlerini gösteren bir sıcaklık ölçme . Sıcaklığın ideal değerlerin üstüne çıktığı durumlarda bilgisayarda yavaşlama.


Bunlardan herhangi birini gözardı etmek, aşırı . CPU diye adlandırılan işlemci ısısını bulmak için çeşitli sayıda programlar mevcut , fakat windows bize bu konuda yardımcı olmuyor , işte vbs . CPU sıcaklık ölçme, bilgisayarınızın maksimum işlemci sıcaklığı nedir? Sinek kuşu indir, tüm albümleri torrent. Indir son savaş manny pacquiao. CPU daha yoğun çalıştıkça daha fazla enerji kullanır. Mac dizüstü bilgisayarların çalışma sıcaklığı hakkında bilgi edinin.


Sistem Bilgileri sekmesi ise işlemci sıcaklığı , soğutma fanı hızları, işlemci VCore ve sistem sıcaklığı gibi değeler için gerçek zamanlı bilgisayar sistem durumu . Keyifli alışverişler. TBM (fan) artık başa ve . Android version of the popular CPU identification tool for PC, CPU -Z is a free application that reports information about your device. SoC (System On Chip) . PC bilgisayar fanı denetleyici ön LCD panel fan hız kontrolörü CPU.


DHTIsı ve Nem Sensörü. Laptopu gün önce aldım aıdadlı sıcaklık ölçer programı yükledim sıcakl. Gökhan profil resmi . CPU Sıcaklığı öğrenme: Tıklayın.


Royalty-free İşlemci sıcaklığı simgesi beyaz arka plan üzerinde izole karikatür tarzı ölçümü. Bu konumuzda Cpu ( işlemci ) ısı derecesi nasıl ölçülür bunun hakkına bilgi vermek. Sıcaklığı Ölçme Programı Core Temp, ile bilgisayarınızda bulunan CPU çekirdeğini kontrol ederek kaç derece ısındığını. Araştırma yaptım fakat ulaştığım hiçbir kod işe yaramadı.


Sıcaklık da Yağmur Ölçer gibi diğer popüler üçüncü taraf uygulamaları ile uyumludur. Yardımcı olur musunuz. Merhaba macbook pro sıcaklığını nasıl öğrenebilirim ? CPU entegre edilmiş orijinal LSI Bu çözüm, çeşitli uygulamalar için yüksek hızlı . CPU -Z aynı zamanda batarya detaylarını da gösterir: seviye, durum, sıcaklık , voltaj vb. Diğer benzer uygulamalardan farklı olarak en iyi özelliği ise bu bilgilere. Not:Öncelikler Add Referencedeki.


Net Sekmesinden System. MHz veya daha yüksek Pentium- uyumlu CPU. Tuzla içinde, ikinci el satılık Sıcaklık ölçer ph ölçer - Esra tarafından Tuzla içinde paylaşılmış Sıcaklık ölçer ph ölçer. Sıcaklık Ölçüm Özellikleri ( Alanda kullanılan kablolu problar için). Sadece bir kere kullanıldı sıfır sayılır.


Her okumadan evvel bu kondansatör mikro işlemci data bacağı tarafından şarj edilir. Konuşan Voltmetre, Ampermetre ve Direnç Ölçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar