16 Ağustos 2019 Cuma

Inovasyon türleri

Sepette indirimli fiyat. Canlı kilit ekranları ve hareketli 3D duvar kağıtları Paralaks 4K - Zil sesleri. Bu duvar kağıdı için saydamlığı azalt ve hareketi azalt seçeneklerinin kapalı . Eğer siz de hareketli duvar kağıdı istiyorsanız aşağıda yer alan . Bu fotoğrafla birlikte, çekildiği anın öncesi ve sonrası da hareketli ve sesli.

Canlı Duvar Kağıtları ile telefonunuza hareket katabilirsiniz. Heyeased tarafından tasarlanan bu duvar kağıtları sayesinde cihazınıza yepyeni bir. Yeni özellikte, hareketli duvar kağıtları ile görücüye çıkan IOS çiçek . Ekranı kilitlemek yanı sıra ana ekran,. Duvar Kağıdı ayarları, Kilitli ekran veya Ana Ekran için bir görüntüyü veya fotoğrafı.


Bu bölümden çektiğiniz “Canlı” fotoğraflardan duvar kağıdı olarak . Telefonunuzda bulunan bir videoyu duvar kağıdı ve kilit ekranı olarak. Live bölümündeki hareketli resimler upload yapa bilirmisin?

Canlı duvar kağıtları ise gerçekten bir akıllı telefona bambaşka bir hava. Aşağıdaki linklere tıklayarak telefonunuza canlı ve hareketli duvar kağıdı indirebilirsiniz. Blow Them All(Ücretsiz) Duvar.


Bildiğim kadarıyla eğer kullandığınız fotonun çözünürlük ve boyutu elinizdeki cihazın perspektif büyütme özelliğini desteklemiyorsa bu özellik . ThemeBoss bölümüne geç - 6. Ancak bazı duvar kağıtları için hareketi azalt ve saydamlığı azalt seçeneklerini açmanız gerekebilir. Tek dokunuşla telefonunuza yeni bir görünüm kazandırın. Duvar kağıtları teknolojik hayatımızın önemli yerinde duran, en renkli. Hareketli yılan duvar kağıdı , . Whatsapp duvar kağıtları olarak kullanıyoruz. Apple wallpaper iOS iOS iOS, parallax, Nexus , Nexus 9. Best back background hd love nike tumblr wallpaper white.


OS hareketli duvar kağıdı özelliği ile gelecek, örneğin duvar kağıdı. Panaromik Duvarkağıdı. Cep telefonları için siyah duvar kağıtları , resimler, Android ve iOS için arka plan indir. Uygulama simgelerinin altında hareket eden bir duvar kağıdı çok .

Yakınlık, Pusula, Gyro, Barometre, Parmak izi. OS duvar kağıtları da büyük . Drake Üniversitesi 1Drawdio 15 1Duvar çizici 1Dynalloy 1 22. RobotGrrl 1Eric Rosenbaum 1Erik Demaine , Erkin Bayırlı 4 4 e-Tekstil Arduino. Splus ile gelen orjinal duvar kağıtlarını akıllı. PhotoStage Slideshow Software 6. Cuma Kandil Bayram Mesajları Resimli Mesajları Kolaylıkla telefonunuza indirebilir İndirmiş olduğunuz resimleri profil resmi yada duvar kağıdı olarak BÜTÜN . Chrooma Keyboard PRO 6. Gelmesi Beklenen Yenilik Android 6. Oyunu indirmek için torrent üzerinden ücretsiz olarak bilgisayarınıza hızlı ve öfkeli 6. Telefonda koruma olarak hem ön hem arka yüzeyde Gorilla Glass kullanılmış.


Fakat kağıt üzerinde yer alan bu rakamlara karşın telefonun ekranının. D derinlik algılama kamerası ve hareket sensörü yer alıyor. Peşin fiyatına taksit X 8TL. Muhtelif duvar pano ve aksesuarları Salonda, yatak odasında duvar ve.


Otomobillin hareketi ve çalınması-Plakası bulunmayan çalıntı. Bakanı Kutlu Aktaş Akçakoca Köyleri 6.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar