3 Mayıs 2019 Cuma

On parmak hiz testi

Bu sayfada yazma hızınızı bir dakikalık testler ile geliştirebilirsiniz. F ve Q Klavye derslerinin takip edilebileceği, klavye hız testi ile kişilerin yazma hızlarını öğrenebileceği, haberler ve oyunlardan oluşur. Klavye Hız Testi ile ne kadar hızlı olduğunuzu ölçün. Rakiplerinizden hızlı mısınız?


Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed . Ayrıca bu metinlerden alttaki özel metinler . Online F klavyede yazma hızınızı test edebilirsiniz. Herhangi bir program indirmenize gerek . Yaş Kategorileri: Vuruş, Hata, Vuruş, Hata. Klavye kullanım derslerini uygulayarak harflerin yerlerini öğrenin ve yazım tekniği kazanın. Zaman göstergesiyle birlikte yazım performansınızı, hız ve . Resmi yazılar şekil bakımından iş yazılarına çok benzer.


Dec quote: Orijinalden alıntı: ResVR akika Başına Kelime (DBK)94. Nov Hal böyle olunca zaman içerisinde parmak klavye ve hızlı klavye. On Parmak Hız Testi Ücretsiz ve Online olarak kullanılabilir. Oyunlar, blog yazıları, yarışmalar, klavye hız testi ve daha pek çok . Alper eğitim kurumu adana da on parmak f klavye kursu bilgisayar kursu bilgisayarlı ön muhasebe kursu tıbbi sekreterlik kursu (hasta kabul) autocad kursu 3ds . Dec Merhaba arkadaşlar, bugünkü yazımızda sizlere parmak hız testi yapabileceğiniz sitelerle ilgili bilgiler vermeye çalışacağım. Bütün gün bilgisayar kullanıyorsunuz.


On parmak hiz testi

Peki, klavyeyi ne kadar hızlı ve seri kullanıyorsunuz? Belki siz de bir Dünya Şampiyonu olabilirsiniz! Başka bir ifade ile hatasız ve on parmak hızlı yazı yazabilme becerisi önemli bir. Cümle Yazma ve Hız Testi.


Jun Bu site sayesinde parmak klavye derslerini inceleyebilir, F ve Q klavye alıştırmaları yapabilir, klavye hız testine katılabilirsiniz. Uzun zamandır belirli istekler aldığımız hız testi istatistikleri sayfamız büyük oranda yenilendi. Adalat Bakanlığı internet sitetesinde . Sep Hızlı yazmada hem hızlanmak hem de hatasızlık için gerekli en temel özelliği anlattık!


Temel tekniklerin büyük özenle öğrenilmesi, hayati önem . F Klavye, on parmak tekniği ve klavye teknolojileri alanında en gerçek ve en güvenilir bilgiyi kaynağından alabileceğiniz en iyi sosyal platformdur. On parmak klavye hiz testi. Katiplik ve dünya internet şampiyonaları gibi klavye yarışma ve sınavlarına hazırlık uygulaması. Bu becerinin en kolay.


Türkiye geneli onparmak klavye . Aşağıdaki Linki Tıklayın Kendinizi Test Edin. Adalet bakanlığının her yıl düzenli olarak açmış olduğu Katiplik sınavına hazırlanan kişilerin ilk yaptıkları şey iyi bir on . F Klavyede on parmak hızlı yazma ile ilgili bilgi ve becerilerin kazandırıldığı. Metin Yazma ve Hız Testi - Dikte Uygulamaları ve Hız Testi - Dilekçe Örnekleri - Özgeçmiş Örnekleri - Tablo ve Şekilli Metin Yazma - Yabancı Dilde Metin Yazma. Dec parmak klavye kyllanmak için teknikler. Siz kendiniz, klavye hız testi olan sitelerde pratik yaparak geliştireceksiniz.


Benzer şekilde, tüm zamanların en hızlı on parmak kullanıcısı olmayı deneyebileceğin bir başka yazma testi daha var. Her konuda düzinelerce farklı yarışma var . Hotkey Parmak , bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz en iyi parmak klavye programı olarak biliniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar