2 Mayıs 2019 Perşembe

Internet kesildi

Türkiye genelinde birçok üniversitede internetin kesildiği öğrenildi. Türk Telekom Evde İnternet , Pratik Çözüm uygulaması ile olası ADSL bağlantı problemlerinde abonelerin sorunu kendi başlarına çözmelerine destek oluyor. Turkcell Superonline ADSL İnternet bağlantı sorununuz mu var? Herhangi bir ADSL sorunlarınızla ilgili hemen teknik destek alın.


Okuduğum şikayetlere de bakılırsa TTNET in hiçbir şekilde kullanıcıyı anlamadığı bariz şekilde belli. Ancak bugün benimde internet im durduk yere kesildi.

Erişim kısıtlamalarını gözlemleyen NetBlocks internet kesintisinin iki günü aştığını ve ülke çapında en fazla yüzde kullanıcının internete. TTNET, ADLS, fiber internet , 3G mobil internet gibi hizmetler veren bir servis sağlayıcıdır. TV izleme alanında aktiftir ve böylelikle . Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Tahran yönetimi, benzin zammına karşı yeniden gösteri çağrılarının ortaya çıkmasıyla bazı şehirlerde interneti kesti. Kars ve bölgenin birçok ilinde internet erişimi kesildi. Kesintiye dair İstanbul .

Sabit hatlar ve mobil hatlardan internet erişimi sağlanamıyor. Cihazın menü tuşuna basarak menüden “Ayarlar” bölümüne girin. Ayarlar bölümünde “Mobil Şebeke” seçeneğini etkin hale getirin ve tekrar . Geniş bant internet hızında saat 21. Erişime kesilen internet , öğlen saatlerinde yeniden . Sunucu bağlantısı kesildi.


Birçok kullanıcı için hayatın vazgeçilmezi haline gelen internet erişimindeki en küçük bir sıkıntı büyük bir kesimi etkiliyor. BEYLER DEDİĞİM GİBİ VİDEODAYKEN İNTERNET KESİLDİ UMARIM BEĞENİRSİNİZ BAZI DONMALAR GERÇEKLEŞTİ. Bu Ülke de ,dün ak denilene ,yarın kara denildiği veya tam tersi . Cep telefonlarında veya ev telefonlarında yaşanan bu sorunun birçok nedeni olabilir.


Hatta artık internet , eğitim sektörünün de içine girmiş . Etiyopya hükümeti ve ülkenin servis . Benzin Zammı Protestoları Sonrası Hükümet İnterneti Kesti. Sosyal medyadaki paylaşımlara göre birçok ilde internet kesildi. Onceden ara ara kesilirdi lakin dakika icinde tekrar baglanirdi . Baz istasyonunun kablolarını çaldılar, internet bağlantısı kesildi.


Ne zaman internete bağlansam dk liğine internet yokmuş gibi oluyor.

Evdeki her cihaz da buna dahil. Sadece dk değil interneti kullanırkende . Alınan bilgiye göre . Single Language kullanıyorum. Kısa bir süre önce bilgisayarımda şu şekilde bir sorun oluşmaya başladı.


Dün Bağdat dahil ülkenin genelinde internete erişimin kesildiği açıklandı. Benzin zammı kararını protesto edenlerin organize olmasını engellemek isteyen İran internet bağlantılarını keserek ülkeyi dijital karanlığa . Protestoları nedeniyle, ülke genelinde sabit ve mobil hatların tamamında internete erişim . Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki birçok ilde bugün sabah saatlerinden itibaren . DÜN Gece İNTERNET KESİLDİ. TTNET ARIZALI OLUŞTU TÜRKİYE GENELİNDE NET YOKTU.


Alan sunucuları ve altyapıda yapılacak kontroller sebebiyle internet kullanıcılarına saat içinde kesilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar