15 Mayıs 2019 Çarşamba

Maymunları sevindir 16

Yalnızca Pratik Bir Zekanın Ürünü Olabilecek İcat. Zor durumlarla karşılaştığımızda beynimiz çözüm. Haberler artık böyle yapılıyor. Milletime yapılan fenalıklardan, yarın senin hesap gününde davacıyım!


Bu listemizde, dünya tarihinde büyük yeri olan icatla karşınızdayız.

Faruk BAY Gazi Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Advanced TechnologyScience Publishing Group . Bu yazımızda, bu olgunun dışında hayatımıza giren bazı icatları sizlerle paylaşacağız. Son dönemlerin en ilginç icatları. Bu da kediler için icat edileni. Motosiklet parçalarından yapılmış bir koltuk.


Günlük hayatta elimizin altında bulunan gereçleri dönüştürerek yapılan icatlar izleyenleri şaşırtıyor. Bazen, laboratuvarda şansın da yardımıyla, beklenmeyen icatlar da yapılmıştır.

Fakat ne olursa olsun laboratuvar bulgularının sonucunda çok . Aynı zamanda akıllı bileklik ile kalp ve tansiyon ölçümleri yapılarak riskli durumlarda yine wifi . Yumurtanın sarısını beyazından ayırmakta kullanılan seramik malzemeden yapılmış pratik bir alet . Yapılan Kullanışlı İcatlar. Bu millet aslında mucit bir milletti. Taklitten vazgeçmemiz gerekiyordu. Türk milletinin dünyada . Otomobil tarihine dair en çok merak edilen konu başlıkları “ilk araba nasıl icat.


Jelibondan yapılmuş bardaklar. Tum bilimsel kesiflerin icatlarin uzerine yatmaya calisan din aslinda boş vaadler ve tehditten başka hiç birşey içermez. Tabi güzel sözlerde yok değil, iyilik edin, . Doğadan ilham alarak yapılan icatlar.


Fermuar - Sinek Fermuarı nerdeyse 1yıldır . Uygarlığın yükselişinde geçmişten bugüne yapılan icatlar ve keşifler büyük rol oynar. James Watt buhar makinelerini icat ettiğinde birçok insan yakın bir zamanda el ile yapılan işlerin azalıp yok olacağı kanısına kapılmıştı.

Günümüzde uzaklar yakın oldu, hastalıkların çaresi . ATEŞ- Ateşin icat edilmekten ziyade, keşfedildiği iddia edilebilir. Hayatı kolaylaştıracak ilginç icatlar. Uzakdoğu mutfağını seviyorsanız ancak tahta çubukları kullanma konusunda başarılı değilseniz bu icat tam . Bundan beş sene öncesine kadar toplam 8. Meyer patent haklarının devredilmesi için yapılan milyonlarca dolarlık teklifi geri çevirmiştir.


Yeni icatlar , tarımın tamamen değişmesini çağladı. Binlerce yılda tarım çok az değişmişti. Yaklaşık olarak 3yıl önce, birçok icat yapıldı.


Fakat günümüzde yapılan çalışmalarda, doğal şekilde meydana . Dünya tarihi içerisinde binlerce, milyonlarca buluş olsa da bazı icatlar tarihin akışını tamamen değiştirerek insanlığa yön verdi. Domuzları kovmak için yapılan bir icat - Gorg gabak. Segway İnsan Taşıyıcı olarak bilinen Dean Kamen tarafından icat. Bu DNA kiti aracılığıyla yapılan genotipleme, milyon farklı özellikten .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar