24 Nisan 2019 Çarşamba

Hürriyet teknoloji

Hürriyet teknoloji

En son teknolojik yenilikleri mi takip etmek istiyorsunuz? Bitcoin bu yılın zirvesine ulaştı! Karşılaştırma Listeme Ekle. Virüs tehlikesi orayı da vurdu!


Hürriyet teknoloji

Dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olarak nitelendirilen ve . Navigasyon pazarında uzun zamandır beklenen çözüm . Yapay zekâ, siber güvenliğinizi arttırabilir mi? B0GAZİÇ: Televizyonunu mezunu, Ömer Ceri okuldaki tığı verici cihazı ile, geçiren kolej malzemeden yap(FOTO: HÜRRİYET ) yayına Tek başına Verici . Teknoloji devinden flaş karar. Place your food order online from Konyalı Ahmet Usta restaurants delivering to İzmir, Tire ( Hürriyet Mah.) area.


Akıllı Tasarım Tartışmaları ve Türkiye Evrim ve yaradılış arasında yapılan tartışmalar, başlık değiştirerek evrim ve akıllı tasarım şeklinde . Mart 19tarihinde . Demirören Holding bünyesinde bulunan Hürriyet logo değişikliğine gitti. TEKNOFEST 20Roket Yarışması başvuruları başladı! Fatma Kaplan Hürriyet ihtiyaç sahibi aileler için yardım toplayan gençlerin çağrısına kayıtsız kalmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar