27 Mart 2019 Çarşamba

Turk net modem kurulumu

Voxon Photonics, hiçbir artırılmış gerçeklik veya video gerçeklik. VXile saniyede karelik bir hızla hologram video elde edilebiliyor. Telecom, dünyanın ilk canlı hologram video aramasını gerçekleştirdi. McAdam, bu bağlantı teknolojisinin hologram aramalar yapmak için . DIY Kaynak Yapma Projeleri, Makine Mühendisliği, Diy Tank, .

XYENX HOLOGRAM Evde tablette hologram cihazı yapacağız. Yani normal bi hologram için videoları dan izledim ama burdakiler dev gibi ve haraket de edebiliyorlar. Yorum yapmak için giriş . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.


Pekçok hologram yapımı videosu gördünüz, peki boyutlu hologram videosunu kendiniz. Merhaba arkadaşlar bu videoda sizlere 3d hologram nasıl yapılır onu gösterdik umarım beğenmişsinizdir.

Ulaşabileceğiniz malzemeler ile yapılan akıllı telefon hologram. Birçok alanda kullanılan hologram teknolojisini akıllı telefonunuz ile yapmanız mümkün. Kendi çektiğimiz videoyu hologram yapmak için kullandığınız bir program var mı?


Siz de biraz asetat ve dört yüzlü hologram videosuyla kendi hologramınızı yapabilirsiniz. Tablet veya telefonda 3D hologram video izleme Yabancı siteler anlatıyor. Evet artık hologram görüntü . Kullanılan malzemeler oldukça kolay bulunan şeyler. Lazer ışınlarıyla yapılan görsel resim olan hologramı genellikle büyük bütçelerle hazırlanan eğlence veya tanınmış bir kişiyi anma videolarında. Bir hologram yapmak için öncelikle bir nesneyi ya da insanı, sakin ve sade bir ortamda.


Kişisel bilgisayarlarımızda fotoğraflar, videolar ve belgelerden oluşan. Piramidi bir vantuz ile mobil ekrana bağlayın. Videoda kare şekil olmalı. En başta sizlere bu işi yapmalıyız dedirten unsurlar neydi?


Hologram video oynatmak için harika birşey. Geleceği gören değil geleceği imal edenler olarak bu işi yapmak misyonumuz. Bu kümülatif bir derecelendirmedir.

Akıllı telefonunuza hologram projektör yapmak çok basit mutlaka. Mrwhosetheboss isimli kullanıcı. Mesaj Atmadan ve Arama Yapmadan Önce Bir Kez Daha Düşünün! Bu girişimcilerden İranlı Rouzbeh Jafari tarafından 3. Arkadaşlar hologram aleti yaptık videosunu da yapmak istiyoruz hazır video kullanmak istemiyoruz holopex hologram video ile denedik ancak tek. Toptan Satış hologram video Ucuz hologram video Partilerden, Güvenilir.


Bir üst model ürün için fazladan ödeme yapmaya değip değmeyeceğini veya daha . Bunu, akıllı telefonumuzun ekranının üzerine koyup, bir hologram videosu. VİDEO , FOTOĞRAF, GİF VE YAZILARINIZ BOŞLUKTA DÖNSÜN BAKAN BİR. Ters Projeksiyon filmi, hologram film, sanal vitrin, sanal mağaza, şeffaf ters . Gerçekten çok etkileyici oldu umarım sizde beğenirsiniz sonucu yoruma yazmayı ve abone .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar