12 Mart 2019 Salı

Iphone fotoğrafları geri yükleme

Oct Telefondan silinen fotoğrafları geri yükleme , kullanılacak programlar ve nasıl kullanılması gerektiği. Ardından silinen o fotoğrafları geri getirmek . Fotoğraflar ve videolar yedeklemeye dahil edilmişse geri yükleme yaptığınızda . Cloud Fotoğraf Geri Yükleme nasıl yapılır? DAHA FAZLA GÖSTER dr. Icloud Yedeklenen Fotoğrafları. Bu videoda silinen fotoğrafları ve silinen mesajları.


Cloud yedeklemesinden geri yükleme : Ayarların ve bilgilerin tümünü . Geri yüklemek istediğiniz arşivin sağındaki Geri Yükle düğmesini tıklayın. Cloud yedeğinizi geri yüklemek içinBackup ile geri yükleme. Keşke işe yarayacak başka bir şey olsaydı, ancak bir yedekleme ve geri yükleme sorunu çözüyor gibi görünüyor. Tarzınızdaki sorulardan kurtulmuş olacaksınız. Benim film rulomda baya fotoğraf video falan vardı ama.


My fotoğraf akışı ve iCloud IOS apps ve Mac apps kullanarak kaydettiğiniz . Bu yüzden de günümüz dünyasında . Tek bir tıklamayla fotoğraf , iletişim, mesaj, not vb. OS verilerini yedekleyin. Tüm iOS dosyalarını üzerine yazmadan yedeklemeden önizleyin ve geri.


Oct Yanıtınız için de teşekkürler, fotoğrafları telefondan bilgisayara, bilgisayardan tekrar telefona attığımızda tarihlerin ve konum bilgilerinin . Bunun için ilk yapmanız . Yukarıdaki araçların silinen fotoğrafları geri yüklemek için en iyi uygulama. Acaba böyle bir şansım var mı telefon . Apr iXpand flash sürücü, yeni bir iOS cihazında fotoğraf kopyalamak için kullanılabilir. OS cihaza iXpand flash sürücüden fotoğrafları geri yüklemek. Akıllı telefonları hayatımızın içinde o kadar çok aktif . Dosyaları, klasörleri ve fotoğrafları karşıya yüklemek , taşımak ve oluşturmak için iOS.


OS uygulaması için OneDrive dosya ve klasörleri karşıya yüklemek için. Android ve iOS için geçerli olan yöntemler sayesinde silinen görüntüleri geri. May Hepimiz zaman zaman akıllı telefonlarımızda istemediğimiz şeyler yapabiliyoruz. Bu bazen telefonumuzda kalması gereken bir fotoğraf , müzik . Cloud üzerinde kişiler notlar, anımsatıcılar, cihaz yedeği, fotoğraf yayını gibi özellikleri barındırıyor.


Iphone fotoğrafları geri yükleme

OS güncelleme ve geri yükleme hatalarını nasıl gidereceğinizi öğrenin. Bir geri yükleme bir yedek ama boşuna yapıyor denedim ve işe yaramadı . May Silinen dosyaları geri almak mümkün mü? Whatsapp ve sms mesajları. Bu, yani vcf dosyasından rehberi geri yükleme iOS tabanlı cihazlardaki Mail. Bir yedeklemeden bilgileri geri yüklemek için, iOS aygıtınızı normal . Bulut Kullanımı, Yedekleme ve Geri Yükleme , Senkr.


Aug Windows sistemlerinde hayat kurtaran geri yükleme özelliği, benzer bir. OS işletim sistemlerine de dahili bir şekilde eklenmesi bekleniyor. Jul Snapchatte silinen fotoğrafları geri getirme işlemi için ilk olarak işletim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar