27 Mart 2019 Çarşamba

En faydalı android uygulamaları

Yüzlerce kategoride birbirinden ilginç uygulamalar bulabilmek mümkün. Telefonlara gelen ve birçoğu sonradan bedava olan bu uygulamaları. Herkese Selamlar Arkadaşlar, Bugün sizlere en beğendiğim android uygulamalarını bir araya topladığım.


Bu nedenle pek çok işinize yarayacak uygulamayı bünyesinde barındırmakta. Sizin için popüler uygulamaları da içeren uzun soluklu bir liste .

Uygulama ABD Doları ile indirilmektedir. Bu uygulama ses kaydına . Android uygulamaları ile karşınızdayız. Akıllı telefonda kullanabileceğiniz, işinize yarayabilecek birçok uygulama bulunuyor.


Bazıları işlerinizi kolaylaştırırken, bazıları ise zamanı en . Drops faydalı kelimeler, minimalist. Son derece faydalı yedi üretkenlik uygulaması. Tüm dünyadan öğrenciler, sağlık .

Play Store uygulaması bu devre dışı bırakılan uygulamalar. Sizler için işinize yaracak ve benim en sevdiğim uygulamaları sizler içinde paylaşmak istedim belki bir çoğunu biliyorsunuz. Eğer zaman kaybını kesinlikle ortadan kaldırmak istiyorsanız, aşağıdaki uygulama size büyük fayda sağlayabilir.


HTC Sensation XE veya Samsung Galaxy S II gibi cepler ise hareket . Evernote, en önemli şeylere odaklanmanızı ve ihtiyaç duyduğunuzda bilgilerinize erişmenizi sağlar. Klavyeyle yazılmış notlar girin veya elle yazılmış notları . Faydalı bilgileri uygulamanızdan doğrudan saat yüzüne aktarmak için . Bu yazımızda çocuğunun severek oynayacağı eğitici ve çok faydalı mobil uygulamadan bahsettik. Sadece seyahat uygulamalarıyla sınırlı olmayan en iyi seyahat uygulaması listemize göz at. Basic olarak webservislere hakim olmanıza bu kurs cidden fayda sağlıyor çünkü.


Birçok farklı türden bilgiye ulaşabileceğiniz eğitici uygulamalar sayesinde evde, iş yerinde veya dışardayken yeni şeyler öğrenebilir ve kendinizi . Telefonumuzda yer vereceğimiz faydalı mobil uygulamaların kimi yol va hava. Günlük hayatınızdaki eşyaların özelliklerini bilmek için sitemizi ziyaret . Elinizin altında birkaç uygulama olduktan sonra gerisi çok kolay oluyor. Hem android hem de ios destekli versiyonları var.


Galaxy ve Galaxy Watch cihazlarınız için gereken tüm önemli uygulamaları ve hizmetleri burada bulabilirsiniz. En faydalı uygulamalar arasında yer alan bu yapım, 695.

Akıllı saatler diyet ve egzersiz için oldukça faydalı teknolojiler. Bilim aşıkları bazı uygulamaları akıllı cihazımızın en nadide. Türkçe dil seçeneği de olan bu uygulama ile yapabileceğiniz bir çok faydalı iş var. Bu yüzden izinleri verirken dikkatli olmakta fayda var. Umarız faydalı olmuştur.


Oldukça faydalı bir uygulama olan PackPoint, gideceğiniz bölgede . En iyi gezi uygulamaları yazısını derlerken, gezerken hayat. Zamanı geçmiş yorumlara dikkat etmekte fayda var. Bunlar arasında bazıları gerçekten eğlendirici, bazıları . ClassDojo: Öğretmen-öğrenci-veli işbirliği için faydalı bir uygulama gibi görünse . Ancak iyi bir uygulama fikri bulmak göründüğü kadar kolay bir iş değil.


Fotoğraf düzenleyici android uygulaması, az bilinen en faydalı android uygulamaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar